Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha Amerika 80 évig titokban...

Ha Amerika 80 évig titokban tartotta, hogy idegenek látogatják a Földet akkor most fejeknek kell hullnia?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy lehet ilyesmit eltitkolni az emberiség elől? Ez egyik legnagyobb bűntett ami elkövethető.

Ráadásul úgy néz ki, hogy egyike a fajoknak lehet rosszindulatú hiszen már embert is öltek meg?

2023. jún. 12. 09:01
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

30

Azért mert nincs tárgyi bizonyíték a szemed előtt még nem jelenti, hogy igazad van.

Csak annyit jelent, hogy csökönyös vagy.

2023. jún. 12. 12:33
 32/46 anonim ***** válasza:

"Mert tudtam egy egyértelmű tényt"

Pont ez az, hogy nem tudtad. Simán vakhittel elfogadtál valamit, anélkül hogy azt bármi is megalapozta volna, mint tényt.

2023. jún. 12. 12:34
 33/46 anonim ***** válasza:
35%

"Azért mert nincs tárgyi bizonyíték a szemed előtt még nem jelenti, hogy igazad van."

Már hogyne jelentené. A logika, a tudomány, a jog, de még a józan paraszti ész így működik.

Amíg egy állításra nincs bizonyíték, addig nem fogadjuk el igaznak.

2023. jún. 12. 12:36
 34/46 A kérdező kommentje:

33

Józan paraszti ésszel ki lehet matekozni, hogy miért vannak itt az idegenek. Nem kell ehhez űrhajót látni.

2023. jún. 12. 12:45
 35/46 anonim ***** válasza:

"Józan paraszti ésszel ki lehet matekozni, hogy miért vannak itt az idegenek"

Nehezen, mivel eleve nincs mi alapján matekozni, csak ha vakon benyalsz egy csomó mesét, és aztán azokra építve "matekozol".

2023. jún. 12. 12:47
 36/46 A kérdező kommentje:

35

Mi alapján matekozod ki azt, hogy az emberiség az Univerzum csúcspontja. Ennél bolondabb állítás nem is létezhet.

Már csak azért sem mert a galaxisunk egy fiatal galaxis.

2023. jún. 12. 13:34
 37/46 A kérdező kommentje:
Egyébkét tudod bizonyítani, hogy David Grusch állítása mese?
2023. jún. 12. 13:35
 38/46 anonim ***** válasza:

"Egyébkét tudod bizonyítani, hogy David Grusch állítása mese?"

Miért kéne nekem bizonyítanom bármit?

Bizonyítson az, aki állításokat tesz.

Ez olyan, hogy pl. én azt állítom, hogy láttam Elvis Presley-t sétálni az Andrássy úton, részeg volt, és belehugyozott egy nyugdíjas néni banyatankjába.

Nyilván nem fogja ezt senki elhinni anélkül, hogy bizonyítanám.

A bizonyítási kötelezettség engem terhel.

Ebben az esetben David Grusch állít valamit, illetve te állítasz valamit.

Nektek kell bizonyítani.

2023. jún. 12. 13:39
 39/46 anonim ***** válasza:

"Mi alapján matekozod ki azt, hogy az emberiség az Univerzum csúcspontja. Ennél bolondabb állítás nem is létezhet."

Soha nem állítottam hasonlót. Tehát már hazudozol is. Na ennyit rólad...

2023. jún. 12. 13:40
 40/46 A kérdező kommentje:

38

Te különbséget tudsz tenni egy magas beosztású whistelblower és egy mezei részeg között?

Nem lepne meg ha ilyen mentális készségekkel ez nem menne.

A whistleblowerek védelmére már jogszabályok is vannak.

De tudom te mindent jobban tudsz nem fontos, bármi ilyen kiszivárogtatást le lehet söpörni az asztalról mert mind badarság, beleértbe a Twitter aktákat, Edward Snowden féle aktákat, Julian Assange féléket stb mind hülyeség!!

2023. jún. 12. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!