Lehetséges, hogy egyszer a közeli jövőben holografikus UFO inváziót vetítve az égre vágják át újfent az emberiséget?
"Lehet, de evvel max egy hétig lehetne átverni az emberiséget. Hiszen feltűnne az, hogy egyik ufó sem száll le, és égi csata sem folyik."
És hogy a madarak gond nélkül átrepülnek az "űrhajókon":D Amiknek mellesleg hangja sincs.
„Másrészt az égre vetíteni egy képet igencsak problémás és elég levágós lenne, hogy kamu az egész. Pláne nem feltűnés nélkül.”
1997-ben Phoenix-ben 10 ezer embernek nem tűnt fel, hogy kamu.
9:30-tól itt:
Úgy érzem 1997 óta az átlag ember többet tud és a szkepticizmus is felüti a fejét gyakrabban.
Nagyon komoly ez a videó. Álmomban sem gondoltam volna, hogy a projektált UFO-t már jópár évvel ezelőtt bevezették, az élénk fantáziámnak tulajdonítottam az egészet. De ezek szerint tényleg tervezik az égre vetített UFO inváziót, méghozzá jövőre, 2024-ben. Ez elképesztő!!
Nyilván tele lesz vele a média, és a(z oltott) birkák fejvesztve fognak menekülni...
Mi lesz még itt, gyerekek?!
13-as: én azt em értem, hogy ha a fickót olyan eljárás alá vetették, minek következtében naponta törlődik a memóriája, akkor hogyan tudott visszaemlékezni mindenre ???
A gyerekek meg az emberiség elleni bűneikért remélem, hogy a pokolba kerül az összes gazember!!
Hogy tud a fickó visszaemlékezni? Szerintem feljegyzéseket készített, illetve mások emlékei is segítettek összerakni a képet. Ami számomra hitelessé teszi a beszámolót az az, hogy nemcsak a jövőről beszél, hanem a már megtörtént dolgokról is, mint: chemtrail, flouriddal mérgezett víz, mesterséges vírusok, vakcinákkal terjesztett betegségek. Mindenesetre hátborzongató, hogy pár ezer főből álló csoport, akik lényegében az embertársaink, az egész emberiség ellen fordult.
Amondó vagyok, hogy innentől ne csak azt vonjuk kétségbe, amit hallunk, hanem azt is, amit látunk. Ha fel vagyunk készülve rá, talán tehetünk ellene valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!