Több száz ufóészlelést vizsgáltak ki Amerikában, megjött az eredménye : nincsenek UFÓ-k! Na ehhez mit szóltok UFÓ-sok?
No ufo no hiszti
ja de mégis folytatják...Ezek meglátnak az égen egy madarat és fejükhöz kapnak:baszki ez egy ufo volt
-dikk má megint?
Mindenki lenyugodhat. Vannak rajtunk kívül máshol is. Röhejes lenne ha nem lennének. Annyi bolygó van, hogy ki sem tudjuk mondani.
Na és akkor mi van?! Ki a francot érdekel?
"Van ufó" hiszti, "nincs ufo" hiszti.
Szánalmas.
Mindenki szánalmas aki ezen rugózik. Ahogy te is.
Gozunk sincs ide jönnének-e vagy már voltak, majd majd fognak.
Ha itt vannak/voltak csak kíváncsiak, annyira primitívek lehetünk számukra mint számunkra egy papucsállatka. Mit kezdjenek velünk?! Szórjanak mogyorót?
Még arra se képesek sokan, hégy elfogadjanak, sőt felfogjanak tényeket. Mintha mi próbálnánk elmagyarazni a földigilisztának az élet értelmét.
Vannak. Hogy voltak- e már itt, vagy lesznek én nem tudom. Én még nem láttam. De tudok olyanról, aki állítja, hogy igen. És nem 5 általánost végzett sültparaszt, aki a nevét se tudja helyesen leírni, hanem jó nevű egyetemi tanár aki két lábbal jár a földön.
Ami engem zavar az az, hogy még mindig annyira primitívek az emberek, hogy ezen agonizálnak.
Nem teljesen mindegy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!