Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Több száz ufóészlelést vizsgál...

Több száz ufóészlelést vizsgáltak ki Amerikában, megjött az eredménye : nincsenek UFÓ-k! Na ehhez mit szóltok UFÓ-sok?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 24. 12:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%
#19 vagyis?
2023. ápr. 26. 20:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Majd idővel megtudjuk, addig nincs semmi idegen. Tegyük fel hogy az Egyesült Államok és Oroszország gőzerővel kutatja az idegen technológiákat majd pont most árulják el ki hol tart a fejlesztésekben. 😂 Szigorúbban őrzik a titkokat mint anno a manhattan projectet hiszen ezzel a technikával akár a Kreml-t el lehetne nyomtalanul tüntetni Putyinnal együtt egy másik világba egy ezredmásodperc alatt.
2023. ápr. 27. 03:14
 23/35 anonim ***** válasza:
61%
30 fok? Aki 30 fokos az már meghalt
2023. ápr. 27. 05:50
 24/35 anonim ***** válasza:

No ufo no hiszti

ja de mégis folytatják...Ezek meglátnak az égen egy madarat és fejükhöz kapnak:baszki ez egy ufo volt

-dikk má megint?

2023. ápr. 27. 17:33
 25/35 anonim válasza:
Minden olyan tárgy, ami azonosítatlan és repül, UFO. Tehát vannak.
2023. ápr. 28. 06:34
 26/35 anonim ***** válasza:
Plusz ott vannak a földönkívüli idegen lények, ők is ufo-k. És azok is bőven vannak.
2023. ápr. 28. 07:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Majd pont az orrunkra fogják kötni..pff
2023. ápr. 30. 13:02
 28/35 anonim ***** válasza:
78%

Mindenki lenyugodhat. Vannak rajtunk kívül máshol is. Röhejes lenne ha nem lennének. Annyi bolygó van, hogy ki sem tudjuk mondani.

Na és akkor mi van?! Ki a francot érdekel?

"Van ufó" hiszti, "nincs ufo" hiszti.

Szánalmas.

2023. máj. 1. 11:14
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
28 szánalmas vagy te.Az ufo qrvára nem egyenlő az élőlénnyel.Az a szánalmas amit itt egyesek csinálnak.Én egyetértek azzal, hogy szerintem vannak rajtunk kívűl élőlények de azt már kevésbé, hogy idejönnének.
2023. máj. 1. 11:26
 30/35 anonim ***** válasza:
47%

Mindenki szánalmas aki ezen rugózik. Ahogy te is.

Gozunk sincs ide jönnének-e vagy már voltak, majd majd fognak.

Ha itt vannak/voltak csak kíváncsiak, annyira primitívek lehetünk számukra mint számunkra egy papucsállatka. Mit kezdjenek velünk?! Szórjanak mogyorót?

Még arra se képesek sokan, hégy elfogadjanak, sőt felfogjanak tényeket. Mintha mi próbálnánk elmagyarazni a földigilisztának az élet értelmét.

Vannak. Hogy voltak- e már itt, vagy lesznek én nem tudom. Én még nem láttam. De tudok olyanról, aki állítja, hogy igen. És nem 5 általánost végzett sültparaszt, aki a nevét se tudja helyesen leírni, hanem jó nevű egyetemi tanár aki két lábbal jár a földön.

Ami engem zavar az az, hogy még mindig annyira primitívek az emberek, hogy ezen agonizálnak.

Nem teljesen mindegy?!

2023. máj. 1. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!