Hogy lehet, hogy egy azonositatlan repülő tárgy (UFO) úgy lépte át a hangsebességet, hogy nem produkált hangrobbanást?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 13:34
11/39 anonim válasza:
10: te jöttél az ufo témakörbe hü£¥€t csinálni magadból. Normális ember nem írogat személyeskedően, kötözködően olyan helyre, ami nem érdekli, lenézi. Be is lettél ezzel fejezve.
12/39 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e, de én nem a 7. vagyok.
14/39 anonim válasza:
Akármelyik témakörbe is írják, ez a dimenziós válasz egyszerűen baromság.
Mezei fizikáról van szó, ha figyeltél volna általános 6. osztályban te is értenéd..
15/39 anonim válasza:
14: a 6-os fizika nemigen segít ebben. Rajtad meg más sem.
16/39 anonim válasza:
15, azt vágod, hogy most konkértan a légellenállást próbálod tagadni?:D
19/39 anonim válasza:
18: csak neked. Dunning és Kruger büszke rád.
20/39 anonim válasza:
Egyébként ha már ilyen magas lóról osztod az észt, a kérdésre is válaszolnál?
Mert az, hogy "dimenziómeghajtás" az nem válasz, tekintve hogy részletek hiányában nem magyarázza a hangrobbanás, mint közismert fizikai jelenségre való hatását.
Szóval kérlek fejtsd ki, hogyan kerüli el az adott tárgy a hangrobbanást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!