Egy reptoid csatahajót honnan lehet megkülönböztetni egy Krixkraxi kereskedelmi siklótól?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 01:08
11/32 Ufokurtato007 válasza:
#10 szívesen elmagyaráznám, de űrkvantumfizika szóval úgy sem értenéd.
12/32 anonim válasza:
Belépnek a légkörbe is néha pedig vízbe is.
14/32 Ufokurtato007 válasza:
#13 Mondom, hogy úgy sem értenéd, plusz oldalakat tudnék regélni, amit most nem szívesen tennék, mivel lefoglalnak a kutatásaim.
15/32 anonim válasza:
"mivel lefoglalnak a kutatásaim."
Annyival lehet hozzá tudok járulni a kutatásaidhoz, hogy az ajtó magasságának kb a felénél szokott lenni egy vízszintesen álló rövid fémdarab, néha egy hengeres fém, és azt elfordítva nyílik az ajtó.
Ha így sem nyílik, akkor ne cibáld, valószínűleg az ápolók bezárták az ajtót.
16/32 Ufokurtato007 válasza:
#15 Elfogadom válaszod, de amikor majd megtámad egy reptoid, ne hívj, hogy segítsek.
17/32 anonim válasza:
Úgyse jönnél segíteni, mert te "kutatsz", válaszolni sem érsz rá 13#-nak.
Majd segít a konföderáció.
18/32 Ufokurtato007 válasza:
#17 Az Ellenállás tagja vagyok, esküdt tettem a Föld és népe védelmezésére. Azonbelül vagyok kutató, vagyis ufológus, tehát ufókutató.
A Galaktikus Konföderáció nem segít, az csak egy szervezet. Ha segítene, nem dúlna intergalaktikus háború az univerzumunkban.
19/32 anonim válasza:
Ha a konföderáció nem védené a bolygót, itt már csak romok lennének.
20/32 Ufokurtato007 válasza:
#19 Nagyon tévedsz, az Ellenállás védi a bolygót és megannyi ügynöke. Csillaggyermek és a Plejád Fényküldöttek segítségével, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!