Megjelentek az ufók a földön, kormányok megerősítették?!
https://www.youtube.com/watch?v=wQSxY7TR6mI&ab_channel=Johnn..
Az amerikai kormány HIVATALOSAN (!!!!!!) megerősítette azt, hogy ufószerű ismeretlen járműveket észleltek. Fogalmuk sincs hogy mozognak ilyen gyorsan, és hogyan működnek, ez pedig aggasztja a nemzetvédelmet.
A linkelt videóban benne van, ahol HIVATALOSAN megerősített amerikai pilóták beszámolnak, hogy már régóta folyamatosan látták őket, de stigma volt akörül hogy beszámoljanak erről. Tehát nem akarták a publiknak elmondani már hosszú évek óta.
Az egyik idegen jármű viszont már beleütközött az egyik pilóta gépébe, és egy jelentést kellett írnia erről, ami miatt a Pentagon is képtelen volt már elszámolni ezzel.
A földön sok területen egyre több ilyen van, és több kormány is megerősítette ezeket. Konkrétumért a videót nézd meg egy újságírótól, akinek a legfontosabb, hogy tények és valós bizonyítékok legyenek mögötte, nagyon elismert, hiteles újságíró.
Na, mi lehet ez szerintetek? :)
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére...
Egyébként, a vakcinákkal mi van? Mert én nem oltattam be magam és teljesen jól vagyok.
Ebben a vidiben egy srác, aki a pfizer cégnek dolgozik elmondja egy újságírónak (aki rejtettben volt), hogy mesterségesen csinálják a vírusokat, mutáltatják és jó sok pénzt keresnek a vakcinákból.
Végtelen bizonyíték mindenre, ahogy tudjuk már jó régóta ezeket...
Gondolom Andrew Tate felgyorsította kicsit a folyamatokat azzal, hogy folyamatosan darálta hogy mit művelnek a "titkos társaságok", és felkeltette a fiatal férfiak tudatosságát a rabszolga államról, és az agymosásról...
Na, szóval miért vannak ufók, és eddig miért volt ez egy őrült összeesküvés elmélet? A kormányok is az összeesküvések hívei lettek? A sok bizonyíték amiről mindig tudtunk, most már elismerjük hogy mégis van? A youtube videó alatt kommentben miért nyilatkozik annyira ember, hogy "igen, nagyapám is látta, én is láttam, mesélt erről, stb." ?
Ezelőtt az is összeesküvés elmélet volt, hogy a laborban készült a Covid, aztán megerősítették, hogy igen. Nem igazán adott ennek hangot senki sem ezelőtt.
Összeesküvések = Egyértelmű összeköthető jelek a valóságról, hogy mi zajlik a háttérben.
Amúgy, vannak más elméletek is.
Pl. Kína, más nagyhatalmak járművei, amiket kifejlesztettek. Bár érdekes hogy már ott tartanak, hogy "fizikának ellentmondó kiszámíthatatlan mozgású" járművet csinálnak. Szóval a tudomány akkor régóta borzalmasan előrehaladott, csak az átlagemberek (rabszolgák) nem részesülnek semmiből sem, szándékosan?
https://www.youtube.com/watch?v=k3MNX1tvjaE&t=372s&ab_channe..
Tiktok Kínáé, és KÖZTUDOTT, hogy borzalmas megrontja a fiatalok agyát, Amerikát viszont nem zavarja, hogy egy pszichológiai támadást indított a saját népe ellen Kína.
Szóval az is nagy esélyű, hogy ezek a kormány járművei, amivel egy Ufós sztorit beadnak, hogy valami mást csináljanak a háttérben.
Nem jelentek meg.
A délvidéki háború alatt is ufókról regéltek.
Most is mindenféle, a köznép számára ismeretlen eszközöket dobnak fel.
Mesterségesen csinaljak a virusokat...- ezzel egyetértek, a Pfyzer kétes, nem ellenorzott vagyis kisérleti oltas , mellékhatasokat okozott sok emberen. hasznos volt a video, jo hogy kiraktad.
A Sputnyk-rol senki nem panaszkodott! Kivételek persze mindig vannak, de az semmis, mert lejaratas a szandék. Az adatok is azt mutatjak, hogy nem okozott semmi karost. Én nem oltottam be magam az igaz, de barmikor vallanam a Sputnyk-ot, ha kotelezové tennek az beoltast.
Kinaban nagyon sok mindent feltalaltak mar a kezdetektol fogva, amikor ott fejlett civilizacio volt, a nyugat nem volt sehol. Amerika szerintem tulreagalja azt, amit nem kéne, egy sima ballont.
"Amerika szerintem tulreagalja azt, amit nem kéne, egy sima ballont."
Itt nem ballonról van szó. Hanem teljesen más, hihetetlenül gyorsan mozgó járművekről, amit Kínában is megfigyeltek.
"Nem jelentek meg"
Az a jó ezekben már, hogy bármit mondanak az ateista materialista tömeggondolkodásúak, mindenhogy értelmetlenek az elméleteik.
Ha a köznépnek dobta fel az állam:
- Akkor megvezetik az embereket szándékosan hogy megfélemlítsenek? (összeeksüvés)
Ha konteó, akkor:
- Az amerikai állam konteós? Akik a világ élén állnak?
Ha nem konteó, és valódi:
- Igaza volt az eddigi konteósoknak?
:D
A kamu ufo-invázió előkészítése zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!