Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez földönkívüli eredetű jármű?

Ez földönkívüli eredetű jármű?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 13. 09:05
1 2
 1/12 A nagy Levin ***** válasza:
90%
A mozgása alapján inkább papírsárkánynak gondolnám. De felmerül a kérdés bennem, hogy a 4K-s videók világában-ha nem manipuláltak- miért pont ugyanolyan szar felvételek készülnek csak az UFOkról, mint hatvan évvel ezelőtt?
2023. febr. 13. 09:17
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, de az tűnik a legvalószínűtlenebb magyarázatnak. Van vagy tucatnyi sokkal valószínűbb válasz. De persze, ha nem tudjuk mi az, akkor a földönkívüli hívők rögtön rávágják, hogy az. Tudod cáfolni? Nem. Akkor csak az lehet!
2023. febr. 13. 09:17
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Na ezt nem köszönöm meg meg neked, hogy megnyitottam egy origót, de kíváncsi lettem. Milyen érdekes, hogy SOHA nem készülnek éles, értékelhető felvételek ilyesmikről. Hozzátenném, nem vagyok szkeptikus, csak szeretnék már látni valami komolyat.
2023. febr. 13. 09:18
 4/12 A kérdező kommentje:

3

De hogyan készítesz éles, kivehető felvételeket egy olyan tárgyről, amely 10 kilóméter magasan repül? Tudtommal egyik okostelefonnak sincs 100x zoomja.

2023. febr. 13. 09:25
 5/12 A kérdező kommentje:

"De persze, ha nem tudjuk mi az, akkor a földönkívüli hívők rögtön rávágják, hogy az. Tudod cáfolni? "

Az ember elvileg mindent tud a Földjéről. Talán ezért fura, ha valamiről nem tudják mi is az.

2023. febr. 13. 09:26
 6/12 UlfOrmson ***** válasza:
100%
#5: nagyon el vagy tájolva ezzel "az ember elvileg mindent tud a Földjéről" dologgal. számos kérdőjel és szürkefolt van. Napjainkban is születnek új felfedezések, amiket eddig nem ismertek a tudósok...
2023. febr. 13. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

ha az a valami 10 kilométer magasan van a videón, akkor megeszem a kalapom.

2023. febr. 13. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Te szórakozol velünk?

Ez max. 300 méteren egy papírsárkány. A mozgásából remekül látszik. Persze természetesen 60 éve lett fényképezve, vagy nagyapád gépét kaptad elő hozzá?

Amúgy ez UFO észlelés kategória, nem? Mit keres a tudományban?

2023. febr. 13. 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:
2%

Ez szerintem az USA titkos fejlesztése, vannak becslések, kiszivárgott információk hogy több mint száz robotvezérelt ilyen vagy hasonló űrhajóval rendelkeznek, amit valamilyen célra titokban tartalékolnak.

Nagyon sok információ nem érhető el a "közembereknek", ami segíthetne megérteni mi történik.

2023. febr. 13. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
97%

Még szerencse, hogy te tudsz róla, csak mi közemberek nem :D

2023. febr. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!