Hitler hogyan került kapcsolatba földönkívüli lényekkel az Aldebaran-csillagképből?
Volt egy médium csoportja a Vrill-társaság,Mária Orsics vezetésével.
Állítólag olyan információkat kaptak hogy több különféle intergalaktikus repülő szerkezetet tudtak csinálni, ezek volta a hanueabu korongrepülők
és kapott útmutatást egy dimenziókapu vagy portál építésére is, amit a Harang technika néven ismernek sokan.
Hogyan volt képes a német vezetés kapcsolatba kerülni ezekkel a földönkívüli lényekkel és miért kaptak tőlük technikai segítséget?
Földönkívüli technológiát használták és így is elvesztették a háborút. Nagyon ciki.
Szerintem ezek a földönkívüli lények nem a leghasznosabb szövetségesek voltak.
Vagy a német vezetés nem jól használta fel a kapott technikát.
Hiába ismerték és kipróbálták nem tudták jól használni.
Így is majdnem a fél világot legyőzték egy nemzetként.
A történelmi tények közül tudnál mutatni pontosan egyet is?
Az úgynevezett "csatornázás" technikát alkalmazták -amit ma is sokan alkalmaznak pl Kryon, Seth, Re, stb-. A fő különbség az, hogy az akkori Németországnak több száz technológiát adott át egy negatív irányultságú földönkívüli csoport, kezdve a vegyészet, a biológia, a gépészet, fémtechnológia, matematika, fizika, atomfizika és stratégiák, stb vonatkozásában.
Azt szokták mondani, hogy lám, a háború miatt hogy megindult a fejlődés, de valójában az emberiség kb 5000 éve folyamatosan háborúzik, de ilyen minden területet érintő áttörések nem gyakran vannak.
Egyszerre sok tucat technológiában értek el áttöréseket, és az egyedüli szerencséje az volt a világnak, hogy ilyen gyorsan, ilyen sok mindent még a "gazdasági-ipari csodát" bemutató Németország sem tudott megtenni.
Pl azok a hadmozdulatok, amikor pár nap alatt lerohantak egy országot, "felpörgetett" katonákkal volt lehetséges, de nem emlékszem már hogy speed vagy extasival, csak tudom hogy olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!