Mekkora lépés lenne az emberiségnek, ha egy földönkívüli űrhajó lezuhanna és feldolgoznánk?
10# helyesen mondja, csak ez nem egy mindenki által ismert tény.
Az elmúlt 30 év ufo észleléseinek nagy része (de nem mind) egy USA által titokban visszafejtett és fejlesztett repülőgépről szólnak.
Van persze ezeken kívűl is "valódi" ufo észlelés is.
Mojjo ezt nem vártam tőled, túl mély szint. Egy könyv szereplői közül egyet is elég nehéz végig kérdezni. De nem volt rá szükség, Hoyle elég részletesen és indokolva (méghozzá tudományos alapossággal) elmeséli. És hittem neki. Főleg azok után, hogy némi pszichológiának is utánanéztem.
#7 nem, nem olyan. Egyszerűen más elvek. Egyszerűen más szabályrendszer más környezetben. Aminek az általunk ismert része ugyan, de amaz sokkal több. A te verziód a meglévő ismeret fantáziadús variálása. Itt új ismeret van.
#10 a te fantáziád kiváló, de nincs alapja. Ez a legfőbb baja. A "földönkívüliség" nem olyan, amiről nem lehet tudni. Valóban a nagy többség nem, na de hogy a kíváncsi és okos része se, az már azzal ekvivalens, hogy "nincs". És egyébként ugye az UFO azt jelenti, az észlelés pillanatában fogalmunk sincs. Később esetleg igen. Ki a fene építhette volna, ha "földönkívüli" még nem érkezett ide.
1.) Ez nem élénk fantázia, hanem a valóság. De max. 20 év (vagy annyi se), és te is megtudod.
Akit bővebben érdekel:
2.) Nem csak földönkívüliek, hanem földönbelüliek is vannak. Már az ember teremtése előtt voltak itt más civilizációk, most is vannak még földalatti civilizációk.
3.) Aki kíváncsi és okos, és eljut odáig, hogy megtudja, hogy léteznek földönkívüliek, azokra egyből rásütik, hogy "kiváló a fantáziája" vagy épp azt, hogy "alusisakos"...
Attól függ hogy mennyire fejlett
Pl Napóleon se ment volna sokra azzal ha egyszercsak elébe zuhan egy mai műhold
Hasznosnak hasznos lenne figyelni vele az ellenséget csak alapvető ismereti hiányosságok lévén maximum egy fura szobornak menne el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!