2023ban lessz több ufó észlelés vagy 2022ben volt?
Mivel 2023 év végéig több embernek lesz kamerás mobilja, mint ahánynak 2022-ben volt, így nem elképzelhetetlen, hogy az UFO-s képek/videók száma is csak követni fogja ezt a trendet.
Nem fogsz unatkozni... 😅
Nekem minden álmom, hogy lejöjjön a Földre egy nőstény űrlény, hogy megrakhasssam.
És végre egy félig űrlény, de félig ember gyermekek születhetnének.
És embereknek kell őket nevezni, ugyanis rasszizmus kevert fajúnak nevezni a gyermekeket! FIDESZ-től tanultam.
Ha képes tőled utódot létrehozni, akkor valóban ember, ugyanis ez a faj definíciója.
Ha két egyed nemzőképes utódot tud létrehozni, ugyanabba a fajba tartoznak.
Elég esélyes. 2+0+2+3 = 7
Hét pedig a legerősebb mágikus szám. Utoljára 2005-ben és 2014-ben volt 7-es a számjegyek össze, azt meg mindenki tudja, hogy ebben a két évben kiemelkedően sok UFO észlelés volt. Előtte, több, mint 400(!) évig nem jött ki a hetes.
Szerintem nagy és misztikus évünk lesz idén, én esélyesnek látom, hogy végre eljön a nagy felvilágosodás is és a kormányok is beismerik, hogy nem vagyunk egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!