High Jump hadművelet az antarktiszi náci ufóbázis ellen, ez jól hangzik :)
2022. dec. 6. 14:56
2/10 anonim válasza:
Az a hadművelet egy vicc volt. Rossz felszereléssel mente egy gyakorlatra, és mikor rájöttek, gyorsan hazamentek.
UFO bázis...
2022. dec. 6. 15:57
3/10 UlfOrmson válasza:
Van is valami kézzel fogható bizonyíték az antarktiszi náci ufóbázisra?
2022. dec. 6. 15:57
4/10 anonim válasza:
3.
Há' láttam a internetesen! Mé' neked van bizonyítékod, hogy Luxemburg nevű ország vane?
2022. dec. 6. 16:08
5/10 Kólauborkával válasza:
Nem tudtam, hogy Hitler ekkora császár, hogy már az UFOk (gondolom nem ismeretlen repülő tárgyra, hanem földönkívüli létformára gondolsz) is felveszik az ideológiáját.
Ott is a kék szem és szőke haj a menő?
2022. dec. 6. 17:28
6/10 anonim válasza:
3. Az a bizonyíték rá, hogy titkolják. Azt mondják hogy nem igaz, és kösztudott hogy a hátterhatalom hazudik, tehát igaz.
Pl a mátriszkban azt mondják hogy nincs kanál, pedig van. Nekem is van otthon egy. Innen látszik hogy hazudnak.
2022. dec. 7. 08:22
7/10 anonim válasza:
3, volt, csal errepült
2022. dec. 7. 10:04
8/10 anonim válasza:
Szánalmas vagy ezekkel a mű helyesírási hibákkal.
2022. dec. 8. 11:54
9/10 butkos válasza:
Ha jól tudom, a High Jump hadművelet volt az egyetlen katonai művelet, amelyet az antarktiszi náci támaszpont ellen indítottak, és amely a sci-fi tisztán kitalált alkotása, és nincs valóságalapja. Az Operation High Jump egy valós katonai hadművelet volt, amelyet az Egyesült Államok haditengerészete vezetett 1947-ben, de nem állt kapcsolatban semmilyen feltételezett náci bázissal az Antarktiszon, és nem a földönkívüli vagy túlvilági ellenségek elleni harcra összpontosított. Ehelyett a hadművelet célja a haditengerészet képességeinek javítása volt a sarki régiókban, és több hajót, repülőgépet, valamint tudósokból és támogató személyzetből álló csapatot vett igénybe.
2022. dec. 15. 11:26
10/10 anonim válasza:
Csak azt ki hisszi el hogy ekkora flotta kell kutatáshoz 😀
És azóta miért nem csinált senki ilyesmit?
Nacikbol simán kinezem hogy epithettek egy bázist oda vegulis antarktiszon is kell lennie foldgaznak vagy koolajnak ha energia van akor pedig egy bázis is fentarthato
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!