Leleplezte a piramisok titkát egy 2670-ből érkező időutazó : Földönkívüliek építették. Gondoltad volna?
Nem tudom, de ez a karácsonyi eljövetel eléggé nyugtalanító a számomra, mivel mostanában nagyon különös álmaim vannak és mindegyiknek az a témája, hogy megtámadják a bolygónkat a földönkívüliek. (Nem, nem nézek tévét, előtte nem néztem sci-fit, nem olvastam sci-fit, nincs káros szenvedélyem semmi és nem vagyok beteg!)
Mára virradóra például azt álmodtam, hogy valami csempeméretű lapocskák lebegtek a levegőben és minden csempén egyetlen betű volt és amikor az egyik alsó sorát összeolvastam, akkor az jött ki belőle, hogy SOK EMBER FOG MEGHALNI.
Ezután az emeletes házak, lakóépületek és minden elkezdett elemeire bontódni, de úgy, hogy sterilen-tisztán, tehát semmi robbanás vagy porfelhő vagy ilyesmi, hanem robotszerűen egy kupacba kezdtek sorakozni a csavarok, egy másikba az egyéb egyforma szerkezetek és szépen elemeire lebontódott minden - nagyon durva volt!
A múltkori álmomban meg arra emlékszem, hogy az égbolton minden minden fénypontszerű mozgott és jöttek és akkor ijedtemben felébredtem.
Van még itt valaki, akinek mostanában szintén ilyen invázióval kapcsolatos álmai vannak ?
Kíváncsi lennék, hogy csak én álmodom-e ilyeneket vagy valaki más is mostanában ?
Ha ez a fazon tudja hogy karácsonykor jönnek az idegenek, akkor azt is tudja, hogy utánna mi történik az elkövetkezendő 1-2 éveben. Azt miért nem mondja meg?
Egyébként is az ő szemszögéből ez az esemény már megtörtént, tehát nem lehet változtatni rajta. Fölösleges a gyenge pontjukat keresni, mert úgysincs ráhatásunk az elkövetkezendő eseményekre. Vagy hogy is van ez?
Rengeteg tudományos videó van a jutubon ebben a témában. Téridőről, időutazás lehetőségéről, stb... Bár itt az ezotériában tudományt emlegetni elég nagy eretnekség...
Elárulom az időutazás a jövőbe elvileg lehetséges. A multba elvileg sem.
"Oroszlán- és macskaszerű lények jöttek az orion és szíriusz csillagrendszerből,hogy felügyeljék a piramisok építését"...Míg az egyik fizikai a másik az ősi tervező faj...Mindkettő harcos nemzetség,ők az Őrzők...
2013-as írás,Letekersz:
#6: Én nem emlékszem az álmaimra,de évek óta tudom,hogy egyszer visszajönnek majd,hogy rendet tegyenek...és ami érdekesség,hogy több mint 10 éve ha bárhova regisztrálok mindenhova ezt a dátumot írom születésemnek...decemeber 25..
"évek óta tudom,hogy egyszer visszajönnek majd"
Ezt én is tudom. Meg meg is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!