Ha megjelenik hamarosan egy UFO a szemed láttára (meg fog!!), melyik verziót fogod gondolni?
Elrontottad! A gondólni szót hosszú óval szoktad írni.
Én azt fogom gondolni, hogy kicsit több likőrt ittam, mint kellene.
Jövőálmodás?
Nálad is öklendeztek ahányszor említetted az oxigént?
egy igazi repülő csészealj?
Igazából már feladtam, hogy valóban legyen és az hatással legyen bármilyen szempontból az életemre.
De akkor felmerülne, hogy : most akkor mi lesz, hogyan tovább? Miben befolyásolja az életünket?
Földi katonai egység:
- annyi drón repked, mindegyiket nézhetjük repülő csészealjnak, akár földönkívüli járműnek
- a harcirepülők, lopakodók is lehetnek szokatlan alakban
Ufót mindenki látott már. Az ufó definíció szerint egy olyan repülő objektum, amiről nem tudod micsoda. Ha visszagondoltok, biztos láttatok már olyant, ami repült, de nem ismertétek fel mi volt az.
Helyesebb lenne a kérdés, ha földönkívülieknek nevezted volna.
Földönkívüliekként kérdezve viszont egyértelműen nagyon kicsi, majdnem nulla az esélye, hogy bárki látott vagy látni fog egyet. Olyan óriási a világűr, és olyan hosszú a milliárd év, hogy valószínűtlen két civilizáció egy időben egy helyen történő előfordulása. Vagyis se Huhh... se Nahát...
Szia!
Azt írtad, hogy meg fog...
Tudod hogy mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!