A Főldönkívüliek miért nem avatkoznak bele a háborúban?
Nem értelmi szintről beszélek, hanem szenvedéllyel és annak felfogásáról.
Remélem tudod mi a különbség.
Én sem beszéltem érTelmi szintről. ÉrZelmi szintet írtam. Pl a kutya is tud szeretni meg haragudni. De nem gondoljuk hogy van annyira érzelmes mint mi.
Ami nálunk már komolynak számít lehet hogy az idegeneknél ugyan úgy ösztönlényeknek tűnünk.
Ha már ennyire soroljátok hogy huu felettünk vannak mindenben is akkor nehogy már az érzelmekben ne lehessenek annyival magasabb szinten.
Bár simán lehet hogy fordítva van és alig vannak érzelmeik ezért leszarják hogy mi mennyire szenvedünk
Aham, még mindig fingos sincs arról amiről beszélek.
Lwhwt h nem is leteznek.
A laposfoldesek.meg enok biblia hivok szerint meg bukott angyalom es sok jot nem lwhet remelni toluk.
Persze nekem inkabb a galaktikus foderacios foldfelszabaditasos sztori tetszik de akkor hol keslekednsk a.pozitiv valtozasok a nyilt beavatkozas..
Hol voltak a kovid oltasi terror alatt?
Hol vannak most a kamu háboru s
chamtrailes "klimaváltós" transzgenderes b*zipropagandas csaladellenes 5G-s megfigyelőa kontroltechnológiás és tanszhumanista orweli nagy ujrainditasos nepessegcsokkentos uj vilagrend küszöbe előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!