Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek az UFOk-ban vagy...

Hisztek az UFOk-ban vagy földönkívűliekben vagy bármi hasonlóban?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan kepzelitek el öket kinézetre stb?

2022. szept. 26. 20:27
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
64%

Elég önzőség lenne azt hinni, hogy egy akkora világegyetemben, amit igazából meg se tudunk mondani mekkora nem, hogy felfogni, csak a mi bolygónknak sikerült életformát kialakítani. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg bolgyónak sikerült, van ahol intelligensebbek, van ahol nem, ki tudja.

De aki azt állítja, hogy nem léteznek azt sose tudtam megérteni.

2022. okt. 5. 15:46
 22/26 anonim ***** válasza:
20%
UFOkban kénytelen vagyok hinni, mert ha a felettem lakó kihajít ablakán egy csészealjat, amiről ne tudom, hogy kávéscsésze- vagy teáscsészealj, addig AZONOSÍTATLAN repülő tárgy, azaz UFO.
2022. okt. 9. 07:36
 23/26 anonim ***** válasza:
36%
Nem képzelem őket sehogyan, de elég naív elképzelés, hogy csak ezen az 1db bolygón van élet (már csak azért is, mert ha megnézzük, hogy a miénken hányfajta és milyenek vannak... Kizárt, hogy máshol ne lennének)
2022. okt. 12. 10:04
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

Addig nincs gond, amíg nem adszolútokban beszélsz.

2022. okt. 13. 01:27
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat.

Tudom nem írtam ezt bele a kérdésbe, de azert most felteszem:

Gondoltatok bele már, hogy a Föld és maga az emberi élet egy felsőbb dimenzió "játéka" peldául mintha az ember játszana egy szimulációs játékot vagy Sims-ezne. Rengeteg ilyen elmélet van, őszintén én ebben nem hiszek vagy legalábbis nekem ez magas, ti mit gondoltok?:)

2022. okt. 13. 18:56
 26/26 anonim ***** válasza:
55%

"A természettudósok kisebbségben lévő, de egyre gyarapodó tábora jelenleg a multiverzum-elmélet egyik vagy másik változatát támogatja. A modern kozmológiai modellek határozottan arra utalnak, hogy a kozmikus tartományok sokasága létezik (például buborék-univerzumok, zseb-univerzumok, változatos kozmikus régiók) mint a világ természetes és általános jellemzője, s ennek értelmében a mi Világegyetemünket létrehozó Ősrobbanás csak egyike annak a sok (valószínűleg végtelenül sok) hasonló eseménynek, amelyek "univerzumok" sokaságát teremtik meg."

Ettől még lehet igaz hogy szimulált univerzumban élünk, csak akkor automatikusan jön a kérdés: ki a szimulációs program tervezője?

2022. okt. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!