Mi a véleményetek arról hogy földalatti reptoidot videóztak Angliában?
Figyelt kérdés
Egy angol alagútban lévő reptoidot sikerült levideóznia egy ufó kutatónak.
Mi a véleményetek?
2022. szept. 5. 21:02
11/18 anonim válasza:
Öcsi...itt te vagy a tudatlan nem mi. 😄
12/18 anonim válasza:
Ez a felvétel már pár éve kering a neten, de amikor először láttam, akkor sem mentem le hídba. Olyan "cgi" hatású a lény mozgása. 😅
13/18 anonim válasza:
Lehet hogy ez csak egy szellem vagy egy barlanglakó emberi faj, aki nem akart keveredni velünk. De lehet egy mezei démon is. Nem tudom honnan vette a filmes hogy ez reptoid volt. Talán volt egyedi gyíkszaga is?
14/18 anonim válasza:
Vicces amikor a megvezethető bolond tudatlannak címez másokat XDXD
15/18 anonim válasza:
Az csak egy toid! Hiszen nincs is szárnya, de tisztán kivehető csumolákja!
16/18 anonim válasza:
Ha a reptoidok olyan hülyék, hogy hagyják magukat videózni, így nézegetek ki, mint egy majom, aki először láttam embert, akkor nem kell tőlük félni, csak még egy állatfaj a földön.
17/18 anonim válasza:
Aki az alagútban fotózta, szintén földalatti, hiszen ott kellett neki lennie!
18/18 anonim válasza:
Az én voltam jelmezbálba mentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!