Nemrégiben színre lépett Semorgoziták eldöntötték már, hogy a Galaktipus Földerációhoz ès a Fényszövetséghez csatlakoznak, vagy a Drákóiakhoz és a Reptoidokhoz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 08:20
1/14 anonim válasza:
A reptoidok már eleve a Drákóikhoz tartóznak. Nem menetnek egyik szövetségbe sem, ha nem teljesítik a kritériumokat és nem érzékenyítik a gyerekeik
2/14 anonim válasza:
Még nem döntötték el.
Ez csak a következő évadban lesz.
3/14 anonim válasza:
A drákóiaknál most nagy változások vannak, hallották Vezérünk tusványosi beszédét a fajok helytelen keveredéséről, és most a Drakónók saját "tiszta fajú" szövetséget akarnak létrehozni, és megtiltják hogy átoperalják a gyerekeiket, bár eddig sem tették, de mit lehet tudni?!?!
4/14 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mi van, de egy biztos... KÉSZÜLNEK! 🤣
5/14 anonim válasza:
Nekem nagyon gyanús, hogy már hetek óta ég ufo-t sem láttam.... egyetértek 4-vel, ezek készülnek! 😳
6/14 A kérdező kommentje:
Köszöntöm az értelmes vállaszokat. A nevük és a dns szekvenciájuk alapján rokonságban állnak a Trogloditákkal akik kösztudottan rokonok a reptoidokkal, akkor viszont sanszos hogy a sötét oldalt erősítik.
Troglodita
2022. szept. 1. 10:32
7/14 anonim válasza:
Miért akarna valaki egy szövetségben lenni a Reptoidokkal? A feltevés is abszurd...Remenykedj hogy egy Semorgozita sem olvassa a kérdésedet és nem irányítja rád a neutralizàló készülékét
8/14 anonim válasza:
A reptoid Mandinerben olvastam, hogy két semorgozita megvert egy kis drákóit, és elvették a smugucát. Ebből baj lesz, meglássátok.
9/14 A kérdező kommentje:
2022. szept. 1. 20:18
10/14 anonim válasza:
Nem kérdőjeleztük még csak elláttunk további hasznos infókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!