Mennyire rombolja vajon a szkeptikusok egóját az, hogy egyre jobb felvételek készülnek az ufókról szinte naponta?
Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó) olyan repülő objektum, melyet nem azonosítottak.
Pistike felküldi az égboltra E88-as drónját, a kérdező ránéz és nem tudja beazonosítani, ahogy az emberek 99,9999%-a szintén nem tudja, ezért lefényképezi az ufót!
20-21 éve az esti buszon arra ébredtem, hogy őrjöngenek az emberek itt a világvége, háború van, támadás alatt állunk, az ufók lézersugárral lövik a földet. Erre egy szimpla fénysugaras programozása volt egy újonnan megnyíló gokardpályának.
Mikor felhívtam a többi utas figyelmét figyeljenek rá, hogy a fénysugár a földről indul ki és nem a föld felé megy, sokan megnyugodtak, hogy nem fognak meghalni, mert a magyar hadsereg lézerrel kilövi az ufókat. Annak ellenére, hogy mérges voltam mivel felébresztettek, egész úton nem tudtam megállni a folyamatos röhögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!