Az UFÓ-k leszívják a Nap energiáját! Ultimátumot adnak az emberiségnek? Ezt hogyan kell értelmezni?
Az utóbbi években nagyon sok videot láttam arról, hogy űrfelvételeken NASA-son is idegen eredetű tárgyak csapolják le a Nap energiáját. Tömör tárgyakat látni, mint ami leszívja a Napkitörések energiáját. Ezzel nem mondok szerintem újjat. A NASA természetesen természetes jelenségnek titulájja. Ez egy bizar anomália. Nem értem hogy a cikk szerint mi okból kifolyójag adnak ultimátumot nekünk a földönkívüliek. Nem derül ki a cikkből, mit akarnak. Elmagyaráznád?
"A lenti felvételek valósággal sokkolóak lehetnek."
"Ami szintén figyelmet érdemel, hogy a gömb 2021 októberi megjelenésének előestéjén néhány fekete háromszög és kocka repült el a Nap közelében.
Hogy mi történik a Nappal, nem tudjuk."
"De amit biztosan látunk, az az egész Naprendszerben bekövetkezett komoly változások."
"Idegenek fenyegetőznek a Nap elpusztításával?"
"A Napunk felől érkező elektromágneses impulzusok egy része nem természetes, hanem mesterséges eredetű– állítja a NASA asztrofizikusainak egy része is." Azt olvasni, hogy Ime egy video közölük :

A világ titkait olvassa
Ez mindent megmagyaráz

Oh wait!
Te a szerkesztője vagy ennek a f*snak amit már itt is próbálsz reklámozni

Ezzel a lendülettel a földi napelemek használatát is be kéne tiltani, hiszen azok szintén a Nap energiáját szivogatják.
Sőt! A kerti zuhanyzásra a feketére festett hordóban melegedő víz is napenergiát zabál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!