Kutatók szerint négy földönkívüli civilizáció indíthat támadást a Föld ellen?
Egyre több információt kezdenek kiszivárogtatni az átlagember számára, hogy felkészítsenek minket az idegenek inváziójára.
Nem csak hipotetikus dologról lehet szó, mert a cikkben sem titkolják, "az amerikai kormány is komolyabban vizsgálja az azonosítatlan repülő objektumokat." Ők már tudják, minket pedig fokozatosan szoktatnak hozzá, hogy ne legyen pánik.
Nem lennék most a szkeptikusok helyében...
Nem hiszem hogy "csak" a terület lenne a cél, inkább maga az emberiség beolvasztását szeretnék a "birodalmukba".
Ezt azonban nem tehetik meg erőszakkal, mert a sokkal erősebb pozitív civilizációk ezt megakadályoznák. Arra van szükségük, hogy az emberiség akarja, az emberiség választása legyen, hogy egy nagy birodalomhoz akarjon csatlakozni, ahol a hatalmon lévők tovább irányíthassák a világot, csak immár egy sokkal nagyobb birodalom részeként.
Ezért lenne fontos minél inkább az emberekre, az egyenlőségre, a demokrácia valami fejlettebb formájára építeni, egyre jobban kiüresíteni a diktatórikus, autokratikus államformákat.
#14 Galaxis őrzői
#15 Star Trek
:D
Istenem 6 perc múlva 23 óra, aludnom kéne, de én ezt olvasomxd.
Amúgy
Érdekes a földönkívüli civilizációk gondolata. És az hogy olvasom hogy "4 civilizácio is megtámadHAT" azt már úgy olvasom hogy ez már vagy a hatvanadik ilyen hír.
Minden második hírportálon azt olvasom hogy "foldonkivuliekkel tárgyal az USA" aztán meg azt hogy "idő utazót foghattak" aztán meg "jön a harmadik világháboruDEMÉGSE"..
Egyszóval
Annyi mindent írnak már szinte mindenhol itt meg ott hogy én már nem tudom miben higgyek.
Én csak szeretnék boldog lenni tudatlanul, a legjobb barátommal:))
Az szerintem biztos hogy ha nem vagyunk egyedül, és ha a földönkívüliek képesek csillagközi utazásra, akkor eléggé primitivek lehetünk😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!