Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kutatók szerint négy földönkív...

Kutatók szerint négy földönkívüli civilizáció indíthat támadást a Föld ellen?

Figyelt kérdés

Egyre több információt kezdenek kiszivárogtatni az átlagember számára, hogy felkészítsenek minket az idegenek inváziójára.

Nem csak hipotetikus dologról lehet szó, mert a cikkben sem titkolják, "az amerikai kormány is komolyabban vizsgálja az azonosítatlan repülő objektumokat." Ők már tudják, minket pedig fokozatosan szoktatnak hozzá, hogy ne legyen pánik.

[link]

Nem lennék most a szkeptikusok helyében...

2022. jún. 4. 19:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az ufok nem is az űrből jönnek iq terror
2022. jún. 5. 10:26
 22/27 anonim ***** válasza:
12%

Nem hiszem hogy "csak" a terület lenne a cél, inkább maga az emberiség beolvasztását szeretnék a "birodalmukba".

Ezt azonban nem tehetik meg erőszakkal, mert a sokkal erősebb pozitív civilizációk ezt megakadályoznák. Arra van szükségük, hogy az emberiség akarja, az emberiség választása legyen, hogy egy nagy birodalomhoz akarjon csatlakozni, ahol a hatalmon lévők tovább irányíthassák a világot, csak immár egy sokkal nagyobb birodalom részeként.

Ezért lenne fontos minél inkább az emberekre, az egyenlőségre, a demokrácia valami fejlettebb formájára építeni, egyre jobban kiüresíteni a diktatórikus, autokratikus államformákat.

2022. jún. 5. 10:46
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
Èn legszívesebben 8 általánoshoz kötném a gyakorira való regisztrálást.Mert,hogy a kérdezőnek és a bandájának nincs meg az egyszer biztos.Legalàbb értelmeznèd az àltalad linkelt cikket de még ez se megy.
2022. jún. 5. 12:30
 24/27 anonim ***** válasza:
7%
23 lehet hogy pont magadat zárnád ezzel ki 😂
2022. jún. 5. 12:45
 25/27 anonim ***** válasza:
64%
Még szerencse, hogy ezt a kutatási eredményt az emberi civilizáció történelméből vezették le, és semmi köze ahhoz, hogy kiket vagy miket érzékeltek odakint....
2022. jún. 7. 12:30
 26/27 anonim ***** válasza:

#14 Galaxis őrzői

#15 Star Trek

:D

2022. jún. 7. 16:22
 27/27 anonim válasza:

Istenem 6 perc múlva 23 óra, aludnom kéne, de én ezt olvasomxd.

Amúgy

Érdekes a földönkívüli civilizációk gondolata. És az hogy olvasom hogy "4 civilizácio is megtámadHAT" azt már úgy olvasom hogy ez már vagy a hatvanadik ilyen hír.

Minden második hírportálon azt olvasom hogy "foldonkivuliekkel tárgyal az USA" aztán meg azt hogy "idő utazót foghattak" aztán meg "jön a harmadik világháboruDEMÉGSE"..

Egyszóval

Annyi mindent írnak már szinte mindenhol itt meg ott hogy én már nem tudom miben higgyek.

Én csak szeretnék boldog lenni tudatlanul, a legjobb barátommal:))

Az szerintem biztos hogy ha nem vagyunk egyedül, és ha a földönkívüliek képesek csillagközi utazásra, akkor eléggé primitivek lehetünk😕

2022. jún. 21. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!