Mi annak az infónak a forrása, miszerint ma betoppannak a földönkívüli lények?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon olvastam, hogy mára várták sokan az UFOinváziót. Most tegüyk félre ennek realitását.
Az én kérdésem az lenne, hogy ennek mi az eredeti forrása? Ki találta ezt ki, és mire alapozta?
2022. máj. 17. 17:10
11/50 anonim válasza:
Életemben a legemlékezetesebb világvége az a Maja naptár szerinti 2012 december volt. Volt persze több kisebb világvége is, de azok közül nem mindegyikre emlékszem már.
12/50 anonim válasza:
8-as a Biblia összeollózott könyv csak hogy tudd.
14/50 Ufokurtato007 válasza:
#2 Nem kőbe van vésve, hanem egy papíruszra íródott, egy általunk nem ismert (értsd letűnt civilizáció által) egyesek szerint, az Elsők írták, akik képesek voltak a jövőbe látni, így látták a saját végzetüket, pusztulásukat is. Ezért írták meg a próféciát. Ionokon keresztül keringett az éterben, amíg a plejádok fényküldöttei rá nem találtak, és egy darabig náluk volt. Amikor a szíriuszi magyarok elindultak az űrhonfoglalás rögös útján, találkoztak a plejádokkal, akikkel szövetségre léptek. A plejádok nekik, illetve nekünk ajándékozták a próféciát, mert az ő értelmezéseik szerint, mi lehetünk a kiválasztott nép, akiről szól az iromány.
15/50 anonim válasza:
1-es csak az a problema hogy makogtok rola de egyikotok se linkeli hogy milyen piklak profeciarol van szo. Mar hosszu ido ota csak ezt mondjatok de senki nem linkel semmit hogy honnan veszitek ezt.
16/50 anonim válasza:
13-as azert mert amit osszeolloztak az nem sorrendben van nem mellesleg meg bizonyos dolgok nem azt jelentik mint amit xx vagy xy ember gondol.
17/50 anonim válasza:
14-es linkeld mar hogy hol van ez a profecia es mi van benne. Mert ha foldonkivuli azt nagyon erti az ember plane ha meg netalantan a plejad foldonkivuliek is felreforditottak mivel hogy teljesen mas foldonkivuli nepcsoportrol irsz. Akiket te Elsoknek nevezel belekavarva a tortenelmi magyar honfoglalast a katyvaz fantasy sciene fiction regenyedbe.
19/50 anonim válasza:
Értem mire gondolsz, de én ezt továbbra sem látom problémának
20/50 anonim válasza:
A vojnic kódexxel se tudnal mit kezdeni de kitalaltal magadnak egy fantasy történetet amit gerilla marketinggel itt probalsz raeroltetni emberekre. Illuzió! Ember! Semmi több! Csak egy nyamvatt illuzió! 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!