Mi a véleményetek arról hogy kiderült,Május 17. az ufo invázió napja?
Egy időutazó szerint május 17. 4 óra 3 perckor fog kezdődni az ufo invázió carson city közelében.
Mi a véleményetek,igaz lehet?
TE JÓ ÉG! MINDENFELÉ RÖPKÖDNEK A LÉZEREK! OCSMÁNY KÉTLÁBONJÁRÓ HÜLLŐK TÁMADNAK MINDENKIT ÉS KIHÚZZÁK MINDENKI FOGÁT! CSAK ÉN MARADTAM ÉLETBEN A VÁROSBAN!
Segítsen valaki! Hozzatok fegyvert!
77, köszönjük az értelmes kommentet.
Látom te képtelen vagy azt feldolgozni, hogy van aki alsó-középosztályba született, de igyekezett jól tanulni, ezért az állam fizette az egyetemet is és a megfelelő piacú végzettséggel talált egy jó munkahelyet.
Csak zsidók parazita porontya lehet az, akinek van pénze, az kizárt, hogy dolgozzon érte és előre haladjon...
Te már rég rabszolga vagy. Sajnállak érte.
Ha érdekelne, elmondanám mit tanultam, mit dolgozom.
De azt is megtanultam mikor lépjek ki egy toxikus beszélgetésből.
80, a évleményedet és az igazságot elmondhatod, akkor is, ha ostobaság, de te nem tettél mást, csak sértegettél, zsidóztál, cigányoztál.
Ha a Szent Grál is lenne a kezedben, szerinted hány ember hiszi el egy ilyen ordenáré trágár stílusú embernek azt, hogy ő az igazságot mondja?
Persze, hogy nem hisz neked senki, ha egy alkesz csöves stílusában beszélsz.
csak ezt értitek meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!