Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Vajon a Földet rendszeresen látogató földönkívüliek meg tudnának gyógyítani?
Szövegértelmezés?
"....minimum lelassitható vagy megállítható a folyamat."
Egyébként pont a cukorbetegség az, ami BIZONYOS esetekben visszafordítható, igaz, nem Magyarországon.
Az asztma pedig az egyik legjobban kezelhető betegség, sajnos megint csak azt kell mondanom, hogy igaz, nem Magyarországon.
Nekem 3. stádiumú szivelégtelenségem volt (összesen 4 stádium van ebben, ami nekem van), egy rutinműtéttel leállították a folyamatot, és a túlélési esélyem most 20+ év. Visszaminősítettek 1 stádiumúnak, ami azt jelenti, hogy nem végezhetek túl erős edzéseket, de simán focizhatok az 5 éves fiammal a hátsókertben, vagy elmehetek vásárolni az asszonnyal a tescoba, vagy lemehetek az usziba pár hosszt leúszni, vagy sétálhatok a kutyával és dobálhatom neki a labdát.
Viszont a kérdező eltűnt, valószínűleg csak kamukérdes volt.
Kezdj el érdeklődni a spiritualizmus irányába, nincs olyan dolog amit ne tudna meggyógyítani, mivel minden lehetséges csak hinni kell benne.
Én asztmás voltam, mára semmi nyoma, ha elhiszed h gyógyíthatatlan akkor az lesz, ha tudod, hogy gyógyítható akkor gyógyítható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!