Ha tényleg másik bolygóról valók a magyarok, akkor melyikről ???
"A magyarok a Szíriusz körül keringő Turul bolygóról származnak. Ezen a bolygón még mindig megtalálhatóak az ősmagyarok!"
És hogyan jöttek a Föld nevű bolygóra 8,58 fényévnyi távolságról?? Taxival?? És melyik taxival, ha megkérdezhetem??
Lehet újat mondok neked, de az űrben űrhajóval közlekedünk.
"Lehet újat mondok neked, de az űrben űrhajóval közlekedünk."
Hűűűű!! Bakker erre nem gondoltam!!! Azt hittem kettes létrával!! Ha már Te ilyen magasan műveled a csillagközi utazásokat, akkor áruld már el nekem légyszi, hogy 8.58 fényév távolságból, hogyan jöttek ide???? Miért nem tudnak visszamenni??? Te biztosan tudod!!
Neked mindent ilyen szájbarágósan kell magyarázni? Természetesen hiperhajtóművel pár hónap alatt megtehető az a táv
"Neked mindent ilyen szájbarágósan kell magyarázni? Természetesen hiperhajtóművel pár hónap alatt megtehető az a táv"
Milyen szerkezeti elemekből áll a hiperhajtómű, és mi a működési elve??
Ez kérlek már egyáltalán nem tartozik ehhez a kérdéshez. Ha ennyire érdekel, írj ki egy másik kérdést. Az ufológusok bizonyára szívesen válaszolnak majd
"Ez kérlek már egyáltalán nem tartozik ehhez a kérdéshez. Ha ennyire érdekel, írj ki egy másik kérdést. Az ufológusok bizonyára szívesen válaszolnak majd"
Értem!! Szóval fogalmad sincs, csak könnyű a nagy szavakkal dobálózni, minden bizonyíték nélkül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!