Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha tényleg másik bolygóról...

Ha tényleg másik bolygóról valók a magyarok, akkor melyikről ???

Figyelt kérdés

2022. febr. 24. 11:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A Tatuinról.
2022. febr. 25. 18:02
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
Ez a bolygó már nem is jó, egy másik kell? Akkor a Szíriuszról. Csak az a baj, hogy ez egy csillag, és nem bolygó! Ez senkit nem érdekel!!
2022. febr. 25. 21:13
 13/28 anonim ***** válasza:
7%
A magyarok a Szíriusz körül keringő Turul bolygóról származnak. Ezen a bolygón még mindig megtalálhatóak az ősmagyarok!
2022. febr. 26. 09:08
 14/28 anonim ***** válasza:
54%

"A magyarok a Szíriusz körül keringő Turul bolygóról származnak. Ezen a bolygón még mindig megtalálhatóak az ősmagyarok!"

És hogyan jöttek a Föld nevű bolygóra 8,58 fényévnyi távolságról?? Taxival?? És melyik taxival, ha megkérdezhetem??

2022. febr. 27. 14:55
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Lehet újat mondok neked, de az űrben űrhajóval közlekedünk.

2022. febr. 27. 15:49
 16/28 anonim ***** válasza:
35%

"Lehet újat mondok neked, de az űrben űrhajóval közlekedünk."

Hűűűű!! Bakker erre nem gondoltam!!! Azt hittem kettes létrával!! Ha már Te ilyen magasan műveled a csillagközi utazásokat, akkor áruld már el nekem légyszi, hogy 8.58 fényév távolságból, hogyan jöttek ide???? Miért nem tudnak visszamenni??? Te biztosan tudod!!

2022. febr. 27. 16:18
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Neked mindent ilyen szájbarágósan kell magyarázni? Természetesen hiperhajtóművel pár hónap alatt megtehető az a táv

2022. febr. 27. 16:28
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

"Neked mindent ilyen szájbarágósan kell magyarázni? Természetesen hiperhajtóművel pár hónap alatt megtehető az a táv"

Milyen szerkezeti elemekből áll a hiperhajtómű, és mi a működési elve??

2022. febr. 27. 16:49
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez kérlek már egyáltalán nem tartozik ehhez a kérdéshez. Ha ennyire érdekel, írj ki egy másik kérdést. Az ufológusok bizonyára szívesen válaszolnak majd

2022. febr. 27. 16:55
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

"Ez kérlek már egyáltalán nem tartozik ehhez a kérdéshez. Ha ennyire érdekel, írj ki egy másik kérdést. Az ufológusok bizonyára szívesen válaszolnak majd"

Értem!! Szóval fogalmad sincs, csak könnyű a nagy szavakkal dobálózni, minden bizonyíték nélkül!!

2022. febr. 27. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!