Van harmadik lehetőség?
Figyelt kérdés
A Pentagon elismert egy hangsebességet átlépő Ufo-t,ami nem okozott hangrobbanást.Ez ellentmond az általunk ismert fizika törvényeinek.Tehát vagy azt ismerték el,hogy létezik magasan fejlettebb földönkívüli életforma,vagy azt,hogy sokkal előrébb jár a Földi technológia,ami nem lenne meglepő.Mert ugye pl. a középkori egyház csillagászati szempontból is évszázadokkal előrébb tartott,mint amit a plebsnek előadott.És a tudását kihasználta rendesen.2022. febr. 22. 07:48
21/22 anonim válasza:
"Nem mondhatjuk ki csak így, hogy térhajtómű nélkül lehetetlen a hangrobbanás nélküli hangfal átlépés."
Mesélj légyszi a térhajtóműről pár mondatot!!
22/22 Grimfox válasza:
Nem én hoztam fel a térhajtóművet. Meséljen az, aki felhozta. Én annak a lehetőségét vetettem fel, hogy anélkül is lehetséges átlépni a hangfalat úgy, hogy nem idézel elő hangrobbanást. Nincs feltorlódó légréteg, nincs hangrobbanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!