A Nibiru belépett a Tejútrendszerbe, mit szólsz?
A Názá észlelt egy idegen objektumot a Tejútrendszerben, ufológusok kiderítették, hogy az objektum nem lehet más, mint a Nibiru. A Nibiruról köztudott, hogy egy bázisbolygó, amin több reptoid légió van. A tény, hogy már a Tejútrendszerben van nem jelenthet mást, mint, hogy készülődnek az invázióra.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=bnu8kxp3XXA
"1/30 A kérdező kommentje:
Én is azon ufológusok egyike vagyok, akik megállapították, hogy az az ismeretlen objektum a Nibiru."
Én meg az a nibirui lakos vagyok, aki diliházba csukat.
Köpni-nyelni nem tudok.
Komolyra fordítva a szót: nem is tudtam, hogy a diliházban az ápoltak használhatják a netet.
33
Azok is ezt mondják, de cselekedeteik nem azt mutatják akárcsak neked.
„Én is azon ufológusok egyike vagyok, akik megállapították”
Ufológus vagy vagyis semmihez nem értő idióta.
„Trollok hozzászólására továbbra sem vagyok kíváncsi, kizárólagosan tudományos indittatású válaszokat várok.”
Te magad vagy troll, az ufo nem tudományos téma, hanem hatalmas ökörség.
„Sajnálom, rossz lehet szkeptikusként, csőlátással, aki nem lát tovább az orránál. Ignorálni a megannyi hiteles bizonyítékot, beszámolót és fanatikus módjára hinni az áltudományokban.”
Vedd már észre, te vagy a szkeptikus, mert nem hiszed el, hogy nincsenek ufók. Hiába linkelsz ide mindenfélét, rájöhettél volna, hogy ma már bármilyen álhír előállítható, te pedig ezeket mind elhiszed, ökör. Sötét vagy, mint a belsőzseb.
„ufológus vagyok, jobban tudom.”
Te nem ufológus vagy, hanem egy undorító, beképzelt, nagyképű senki. Ha már hiszel benne, jó lenne, ha egy ufó jól összeverné a képedet, akkor talán észhez térnél, te idióta
„Nem tudom mi ez a sok diliházas utalás, mivel én teljesen normális vagyok.”
Nevetséges, ha valaki ufológusnak tartja magát, az már eleve nem lehet normális. Te magadtól vagy ekkora marha, vagy valaki segít benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!