50% esély van, hogy jönnek az ufók! Tehát vagy jönnek vagy nem!! Ahogy látjuk inkább nem jönnek!!! Mert nem tudnak, és azért nem mert a fizikai törvényeket nem lehet átlépni!! Ez van!!
2022. jan. 31. 17:13
14/32 anonim válasza:
13
50% esély, hogy benéz az ablakokon egy zsiráf cápa ember. Vagy benéz vagy nem.
2022. jan. 31. 17:17
15/32 A kérdező kommentje:
Onnan lehet biztosan tudni, hogy vannak intelligens földönkívüliek, hogy nem vették fel velünk a kapcsolatot. :)
2022. jan. 31. 17:26
16/32 anonim válasza:
Értem! Szóval jönnek a földönkívüliek, de nem veszik fel a kapcsolatot egy másik civilizációval!! Akkor semmi értelme nem volt az utazásuknak, több millió éven keresztül!! És mivel ütötték el azt a pár millió évet, míg ideértek hozzánk????
2022. jan. 31. 17:31
17/32 anonim válasza:
14#
Csak reménykedtem, hogy végigolvasod a válaszom, de ahogy látom, tévedtem!!
2022. jan. 31. 17:33
18/32 anonim válasza:
17#
Akkor sincs értelem az 1. mondatodnak.
2022. jan. 31. 17:47
19/32 anonim válasza:
18#
És a tiédnek van?? Már bocsi!! Nézd ezt mindenki tudja, hogy semmilyen idegen civilizációval sosem fogunk találkozni, az óriási távolságok miatt!! A legközelebbi csillag 4 fényévre található, ami azt jelenti, hogy fénysebességgel négy évig tartana az út!! De, fizikai tömeggel rendelkező tárgy nem veheti fel a fénysebességet, mert ez egy sebességkorlát is, és nem is segítene semmiben!! Tehát rövidre zárva, ahogy mi nem tudunk eljutni más bolygóra úgy más sem, mert a fizikai törvényeket nem lépheti át senki. Sem emberek, sem ufók, se senki!!! És ez így van jól!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!