Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a galaktikus föderáció okozta a Tonga szigeteki "vulkánkitörést„?

Figyelt kérdés

A galaktikus föderáció és az ellenállás megelőző csapást mért az Atlantisz fényjarók tengermélyi bázisára Tonga szigetének közelében: [link]

[link]

[link]

A hatalmas "vulkánkitörés„ és a cunami ennek a következménye,illetve ezért állt le arra a távközlés is,de a föderációnak így is sikerült minimalizálni a károkat.

Az ellenállás jelentése:

[link]

Mi a véleményetek arról hogy a galaktikus föderáció és az ellenállás újra megmentett minket?

2022. jan. 17. 17:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
Semmi. Nem érdekel.
2022. jan. 17. 17:51
 2/29 anonim ***** válasza:
35%

🤦

Persze és a tenger alatti vulkán a lézerágyujuk igaz?

Geológiai jelenségnek mi köze van ehhez?

Egyébként a Galaktikus Föderáció és az atlantisziak is jók a konteos oldalak szerint, minek csatáznának egymással?

Lemúriaiakról mikor fogtok írni?

2022. jan. 17. 17:58
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, Tiamut az Égi mocorgott.
2022. jan. 17. 17:58
 4/29 A kérdező kommentje:
Ott vannak a linkek,el kéne olvasni,akkor értenétek.
2022. jan. 17. 18:08
 5/29 anonim ***** válasza:
7%
Fontos a megelőző csapás. Fogjuk fel emberek hogy valaki oldalára oda kell állnunk mert egyedül gyengék vagyunk. És ha választhatunk akkor az legyen az erősebb, jelen esetben a galaktikus föderáció.
2022. jan. 17. 18:22
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre még Thanos is csettintene
2022. jan. 17. 19:09
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

Ez kamu. Miért csinálná ezt az idegenek általi galaktikus foderacio? Holott az egész egy hoax fiam. Plejádiak a fenekükön ülhetnek a hajóikban valahol messze a világ űrben.

Nem az ufók voltak vagy a bolhák. Természeti jelenségek a földünkön mindig is voltak.

Én nem hiszek neked.

2022. jan. 17. 19:29
 8/29 anonim ***** válasza:
93%

4-es mit olvassak el? Már egy ideje foglalkozik ezzel a hírekkel a média. A konteós oldalra gondoltál?

Mert azt szerintem hagyjuk.

Geológiai jelenségről van szó! Úgy, hívják, hogy tenger alatti vulkán kitörés, aminek következtében cunami keletkezett, és annak utóhatásait érezte a világ több országa is.

2022. jan. 17. 19:30
 9/29 anonim ***** válasza:
2-es, 4-es vagyok.
2022. jan. 17. 19:30
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
"Mi a véleményetek arról hogy a galaktikus föderáció és az ellenállás újra megmentett minket?" én örülök neki . én attól félek ha kilyukad ott a föld akkor a másik oldalon kifolyik minden víz
2022. jan. 17. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!