A fura hangok lehetnek a HAARP-tól? Nem lehet aludni tőle?
Arra a zúgásra gondolsz?
Az olyan mintha a távolban valami jármű elhaladna vagy,esetleg "gerjed" valami mondjuk hangszorot ha bedugva hagytad de nem szol már. Ilyesmikre gondolok. A mi házunk közelében folyamatos ugyanilyen halk zugás van, azt többnyire kint hallom, viszont ez város és a vasút is közel van, ezerféle oka lehet .
Én egyszer hallottam a városban (kisváros kertes övezete) valami nagyon idegesítő sípolást. Mivel némi tinnitusom is van, azt kezdtem hinni velem van a gáz, mert mindenhonnan jött, és nem tudtam megkeresni a forrását.
Akkor nyugodtam meg, amikor hazaértem és bementem, és a házban nem lehetett hallani.
Ami külön érdekes volt, hogy velem volt a kutyám, valószínű nem hallotta, mert minden új hangra forgatja a fejét meg nyugtalan lesz. Erre meg semmi reakció.
Az elektromosság zavarja az emberiség idegrendszerét. Roncsolja is a sejteket.
De inkább szenved, mert a gyorsabb adatszolgáltatás, gyorsabb netért mindenre képesek vagyunk.
Közben az 5G meg szépen roncsol mindenkit a mikrohullámaival. Mintha egy nagy mikrohullámú sütőben lennék.
Mindenható isten csatázik?
Az igen brom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!