Az emberi faj a kis szürkék kísérleti patkánya. Ön mit szól ehhez?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 19:02
1/17 anonim válasza:
Fel sem merült bennem, hogy ne így lenne sosem.
2/17 anonim válasza:
Már megint kezded? 😂
Na mindegy, szoktam néha erről olvasni a Hihetetlen magazinban, és jókat kacagok.
4/17 anonim válasza:
Ufokurtato007 részletes szakértői magyarázattal tudna szolgálni nekünk. Ha kutatómunkája mellett ideje is megengedi, bizonyára válaszolni fog nekünk.
5/17 Ufokurtato007 válasza:
Igen, azok vagyunk.
A probléma ott gyökeredzik, hogy a gujmániak és a szürkék régóta hadban állnak egymással (a gujmániak kiválása óta) és mindkét faj azon tevékenykedik, hogy létrehozzák az általuk idealizált árja szürke fajt. Mivel fejlett technológiával rendelkeznek, ezért a galaxisban mindenféle fajt elraboltak (köztük az embereket is) hogy egyfajta fúziót hozzanak létre a saját és a többi faj DNS-ével, ugyanis így képzelik el a "tökéletes felsőbbrendű szürke/gujmán" eljövetelét. Ezért vagyunk mi a kísérleti patkányaik, mivel rajtunk keresztül akarják elérni a perverz ideológiájuk beteljesedését.
6/17 anonim válasza:
Na jó értem én az elgondolást, de erre még gyúrni kellene mert elég gyenge trollkodás, az ilyen árja szürke faj dumával nagyon túltolod.
7/17 Ufokurtato007 válasza:
#6 Ez nem trollkodás, hanem írva vagyon.
8/17 anonim válasza:
#7 nem elég, hogy troll vagy, de még rasszista is! Most már vissza vonulhatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!