Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a beérkező hírek szerint a földönkívüliek megtámadták Észak-koreát?

Figyelt kérdés

Észak-korea földönkívüli támadás alatt áll,egy város már oda van.

[link]

[link]

A város minden lakója eltünt,és rémes bűz terjeng az üres házak közt,a hadsereg légvédelmi rakétákat telepít a megmaradt városok köré.

Mi a véleményetek?

2021. nov. 29. 00:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es voltam, bocs rossz kérdés lapján nyitottam meg a böngészőben az 5 közül. Ezt nem ide akartam eredetileg megfogalmazni. Az én hibám.
2021. nov. 29. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Kérdés jelentve.
2021. nov. 29. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Jelenthetik, de itt a gyakorin mostanában minden második kérdés ilyen
2021. nov. 29. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Teljességgel elhiszem, már ottjártamkor is voltak furcsa jelenségek.

Igaz én még Kim Ir Szen idejében voltam ott. Már akkor feltűntek a kihalt utcák, a nyolcsávos úton sem láttam egyetlen autót sem. Közlekedők helyett ilyen kis fura lényeket figyeltem meg, akik kisiskolásoknak álcázták magukat, miközben gyökérkefével sikálták az utat.

Már akkor tudtam: itt baj lesz.

2021. nov. 29. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Bárcsak lennének Ufókutatók itt a gyakorikérdéseken... 👽
2021. nov. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!