Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ufók több száz...

Szerintetek ufók több száz embert már elvittek földről másik bolygóra rabszolgáknak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 17:47
1 2 3 4
 21/34 Ufokurtato007 ***** válasza:
4%

#20 te meg tájékozódj, mielőtt boszorkányságot kiálltasz.

Mivel itt nem elméletekről van szó, hanem tényállásokról.

2021. nov. 28. 09:41
 22/34 anonim ***** válasza:
84%

Lol:D

Na muta már azt a bizonyítékot ami alá támasztja az elrablásos tényt ;)

Csak mert ezt cáfolandó komment volt már itt nem egy. Viszont ti mindig csak állítani szoktatok valamit.

2021. nov. 28. 10:32
 23/34 Ufokurtato007 ***** válasza:
4%

#22 Mutass te ami alátámasztja, hogy nem történtek meg az elrablások.

Na mi az, nem tudsz? Szkeptikusok.

2021. nov. 28. 11:42
 24/34 anonim ***** válasza:
84%

Én mutassak?

Bocsi, de ez nem így működik. Te állítasz, ezért alá is kell azt támasztani.

Én is mondhatom azt hogy régen én voltam III. Péter orosz cár. Csak újra születtem. Na gyerünk cáfold meg. Én aztán nem állok neki bizonygatní. Így van és kész.

Na kb ugyan ezt csinálod te is.

Amúgy már jöttek ellenérvek.

Bazi nagy távolság, ehhez képest alig 1-2 ember. A gépi munkaerő jobb. Az ember sok szükségletet igényel amivel életben lehet tartani. Stb...

2021. nov. 28. 11:51
 25/34 Ufokurtato007 ***** válasza:
4%
#24 Ti szkeptikusok mindig csak a kifogásokat keresitek, persze semmivel sem tudjátok bizonyítani az igazatokat.
2021. nov. 28. 13:36
 26/34 anonim ***** válasza:
91%

Mert te eddig olyan sok bizonyítékot mutattál hogy úszni lehet benne.

Ja nem..

Még mindig csak állítasz. Pusztán egy állítást nem lehet cáfolni. Kéne hozzá valami magyarázat amire már tudok valami normálisat is mondani és nem csak nevetni hogy nézd már a hülyét. Valószínűleg idősebb nálam mégis több eszem van

2021. nov. 28. 13:47
 27/34 Ufokurtato007 ***** válasza:
3%
#26 Egy állítás és a mondandóm között hatalmas különbség van, tudod mi? Az, hogy a mondandómat azt tényként kell kezelni, mint a gravitációt.
2021. nov. 28. 14:28
 28/34 anonim ***** válasza:
34%

Gratulálok. Most buktál le hogy troll vagy :3

2021. nov. 28. 14:31
 29/34 anonim ***** válasza:
8%

Tipikusan ezt csináljátok, most is jöttök ide bomlasztani, miközben itt komoly kutatókkal beszéltek mint én és kollégáim. Bezzeg mikor bizonyítékot mutatunk köpni-nyelni nem tudtok szektipuskák....

2021. nov. 28. 14:54
 30/34 anonim ***** válasza:
88%
Szeretnék én is megélhetési elrablottnak beállni. Tesmondani, melyik újságba íróhoz kell fordulnom, hogy kiokítson, mit kell mondani? Ha tehetségvizsga is kell, az baj lenne, mert abszolút tehetségtelen volnék, de nagyon hűen tudnám adni a naivat, és szemeket is tudok tűrhetően forgatni.
2021. nov. 28. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!