Mi a véleményetek arról hogy 700 méteres,felhőpajzs generátort használó ufót filmeztek le Anglia tengerparti részén?
Figyelt kérdés
Az elismert hivatásos ufo kutató,Scott C. Waring szerint ez egy épp a tengeri bázisra tartó ufo űrhajó,ami egy felhő generátoros energiapajzsot használ.
Tényleg sikerült lefotózni az Atlantiszi fényjarók egy hajóját?
2021. nov. 22. 17:25
1/31 Ufokurtato007 válasza:
Valószínűleg épp a bázis rejtett leszállópályáját lokalizálta így készülhetett el a fotó.
Köztudott, hogy lopakodóberendezésük lehetővé teszi különböző tárgyak alakjának felvételét, illúziókeltés céljából, ugye erre az identitásuk megőrzésének érdekében van szükség. Másrészt pedig nehezebb bemérni a hajót a lézerkövető rakétáknak.
2/31 Ufokurtato007 válasza:
#3 Nem tudom, hogy kitől kérdezed az életkorát, de nem is számít, a kérdés szempontjából teljesen irreleváns.
3/31 anonim válasza:
Ufokurtato... áruld már el, hogy minek erőltetitek megint ezt a reptoid vackot? Egyáltalán mi értelme? Ez valami szerepjáték vagy mi?
4/31 Ufokurtato007 válasza:
Nem erőltetünk semmit, ez szimplán a te képzelgésed. A kérdésben sincs szó a reptoidokról, te hoztad fel. Akkor ezekszerint te erőlteted?
5/31 anonim válasza:
Ugyanmár, másról sincs szó csak reptoidok így, reptoidok úgy... Ne forgasd ki a szavaimat, inkább a kérdésemre válaszolj...
6/31 Ufokurtato007 válasza:
Megtettem, nem volt most szó a reptoidokról, te hoztad fel.
7/31 Ufokurtato007 válasza:
Kezdem azt hinni, hogy a reptoidokról akarsz hallani.
8/31 anonim válasza:
Igen, arról akarok hallani a reptoidok kapcsán, hogy végre eltűnnek a búsba
9/31 anonim válasza:
Kérdező te teljesen el vagy tévedve. A felhő csak figyelemelterelés. Basszus, milyen primitív álcázás az hogy egy űrhajó egy csészealj formájú felhőben akar elrejtőzni? 🤦♂️Az a vakok kivételével bárkinek kiveri a szemét. Tényleg látható egy ufó a képen, de az a kép jobb sarkában látható amint éppen homokos tengerpartnak álcázza magát. Most lehet hogy sokan meglepődnek ezen, pedig valóban ez a helyzet. Én ufókutató vagyok, én már csak tudom, aki kétségbe meri vonni az állításomat az hülye. Hülyékkel meg nem vitatkozom.
10/31 anonim válasza:
Rettenetesen leromlott a trollkodás színvonala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!