A Hold egy űrbázis?
Mi van, hogyha egy reptoid űrbázis, amin egy hatalmas lézerágyút tárolnak, ami képes a Föld elpusztítására?
Forrás: [link]
" Mi van, hogyha egy reptoid űrbázis, amin egy hatalmas lézerágyút tárolnak, ami képes a Föld elpusztítására?"
Logikus ellen érv kell?
Komolyan?
Vagy 100x elsütöttem volna mióta a Hold a Föld körül kering. (99x csak azért mert bealudnék az őrségben és szinte biztos hogy azt az egy szrt fejelném meg...)
De nem vagyok olyan kegyetlen mint ahogy az elméletileg létező reptoidokról állítják. Szóval a reptoidok, vagy pacifisták, és nem akarják elfoglalni a Földet, vagy nem léteznek.
A hold egy űrbázis a belsejében élnek az ufókák.
Nem tart nekik több millió évbe az utazás mert a földön fejlődtek ki több millió éve. A gyíkok.
Az ufókák meg féregjáraton közlekednek.
9-es azért az súlyos érv, hogy nagyobb aszteroidák is csapódnak be a Holdba, magyarán ha fegyver bázis lenne ott akkor már rég felrobbant volna a Hold.
Józanul kéne gondolkozni csak.
Valaki Star Wars-ba képzelte magát úgy látom.
A Holdnak és a Star Wars-ban lévő Birodalmi bolygó űrhajónak semmi köze egymáshoz.
Nem mellesleg a Holdnak jelentős kapcsolódása van a Föld ár-apály jelenségéhez.
A Hold nem fehér színű, hanem szürke, csak a Nap körül forgás miatt, ahogy a Nap fénye éri, azért fényes.
Nem George Lucas írta a Star Wars-t, a Star Wars egy képregény sorozat,amit megfilmesítettek, és amit a Disney enyhén szólva átírt.
Egy írónak lehet végtelenül gazdag a fantáziája, szóval ebből is látszik, hogy több mindennel nem vagy tisztába, azzal se hogy nem George Lucas az írója a Star Wars-nak.
Igen, van 2 nyitott kérdés a Holdon ezzel kapcsolatban, az egyik a szeizmikus kongás ami üreges belsőt feltételez, a másik, hogy egy adott szintnél mélyebb kráterek nincsenek a Holdon.
Egyébként a millió reptoidos kérdésért a barátoddal együtt Süsüvel kellene titeket feletetni.😆
47-es vagyok. 30-asnak címeztem amit írtam.
48-as első oldalon írtam erről a két nyitott kérdésről 6-os, 7-es válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!