Mi a véleményetek arról hogy elméletileg idén lesz bepótolva a 2012-ben elmaradt nullsíkba lépés és reptoid invázió?
A német és osztrák katasztrófavédelem áramszünetre és hidegre(ami a nullsík velejárója)készíti fel a lakosságot,közben meg idegen flotta tart felénk (a reptoidok).
A 2012-dec-21 körül várt nullsíkba lépés meg reptoid invázió most lesz megtartva?
Egyértelmű, minden erre mutat!!! Már régóta próbálom terjeszteni az igét. Íme az elméletem:
2012 -> felcserélve az utolsó számjegyet 2021-et kapunk...
Ugyanakkor, 2021 van, mi volt 2012 előtt? 2011, mind a kettő az évtized első éve, és mi jött utána? Hát a második, azaz 2012 és most lesz 2022, nem gyanús???????
Szóval biztos vagyok benne, hogy valami történni fog, ismerve, hogy már úton van a flotta is, meg megy a szervezkedés.
Ebben az esetben változhat az eddig felvázolt teória.
Eddig úgy gondoltuk én és ufológus kollégáim, hogy a mindmeghalást az fogja okozni, hogy az elmaradt világvége 10. évfordulóján a Nibiru és a rajta állomásozó RÉPA kilép a nullsikból és folytatják lézerágyúzásra törekvő terveiket ellenünk.
Viszont ebben az esetben elképzelhető, hogy mi kerülünk a nullsikba és szembe kell néznünk a RÉPA új áram nélkül működő technológiájával.
Egy dologgal viszont nem számoltunk:
2012-ben nem messze tőlünk elhaladt egy mogyoró alakú kisbolygó amin a mókusoidok állomásoztak. Róluk van azóta valami hir?
Van egy elméletem miszerint a koronavirus is eredetileg 2012 környékén jött volna.
Lehet azért késett 10 évet mert az virusok is a nullsikban voltak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!