A tenger alatt rejtőző idegen civilizációkat miért hagyják figyelmen kívül ennyire a föld védelméért felelős szervezetek?
"elméletben nem akar kifejezetten rosszat, de a túl nagy jólét nem kedvez számunkra sem"
Milyen túl nagy jólét? :O
Szerinted, ha nem akar rosszat egy faj, akkor túl nagy jólét?
12
Te egy olasz séf vagy nem is Napóleon!
Szerintem alapíts egy szervezetet és küzdj a jogaikért. Ha az űrbe is el látogatsz akkor kérlek hozz nekem egy Venomot:)
(Mindent teljesen jó indulatból írtam és nem kötekedésből)
Te, mint [képzett] ufológus, ülj bele fotelodba és gondolkozz!
Ufológus létedre tudnod kell, hogy a tengerek mélyének kb 2%-át ismerjük.
A Holdon többen voltak, mint a Marina-árokban.
Föld felületének több, mint 70 %-a tenger. A fennmaradó 30%-on éldegél megközelítően 8 milliárd ember.Hogyan kutathatnátok fel ufológusok a tengerek mélyén a pár ezer, vagy pár millió idegent? Ha erre tudod a választ, akkor miért nem teszed, ha nem tudod, akkor miért kéred számon mások tudatlanságát?.
.
Valamikor papírja alapján nevezhette magát bárki ufológusnak, ám ez a lehetőség az OPNIba beutalás hiányában megszünt.
Nem tom miről beszélsz. Egyáltalán nincs figyelmen kívül hagyva semmi se.
A túlzott hólét nem fenyeget minket, valamint a magasabb dimenzióból szolgálni visszatérő létformák nem fognak felfordulást csinálni, így a föld vezetőinek igazából semmi dolguk velül e tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!