De utálom az ilyen clickbait címeket, már ez is sugallja, hogy valami marhaságról szólhat.
2021. okt. 28. 16:14
3/14 Ufokurtato007 válasza:
az univerzumunk hatalmas, telis tele idegen fajokkal. csak ugye sok a szkeptikus, meg a kormányok tudatosan félrevezetik a tudatlanokat, hogy egyedül vagyunk. szinte minden ember életében egyszer valamilyen típusú találkozás része volt.
2021. okt. 28. 17:30
4/14 anonim válasza:
Én még nem tudtam úgy berúgni, hogy ufókkal találkozzak, de talán te valami keményebb cuccot használsz.
2021. okt. 28. 17:35
5/14 Ufokurtato007 válasza:
nem használok semmilyen "cuccot" szerintem inkább ön használ, hogy ennyi tény, hiteles forrás, kép- hanganyag ellenére sem fogadja el a tényt, hogy körül vagyunk véve idegen fajokkal.
2021. okt. 28. 17:42
6/14 anonim válasza:
Szia 5-ös!
Én szerintem mi ismerjük egymást, pár éve volt két ügynök ezen az oldalon.
K ügynök vagyok.
Te voltál J?
ha igen, akkor pacsi!
Ha nem,akkor téves volt az üzi, bocsika.
2021. okt. 28. 17:57
7/14 Ufokurtato007 válasza:
#6 sajnálom fogalmam sincs, hogy miről beszél, én nem ügynök vagyok hanem ufológus.
2021. okt. 28. 18:03
8/14 anonim válasza:
"hogy ennyi tény, hiteles forrás, kép- hanganyag ellenére sem fogadja el a tényt,"
A legnagyobb probléma az, hogy ezek az anyagok kivétel nélkül annyira silány minőségűek, hogy akaratlanul is felmerül bennem a kérdés, hogy nem-e félrevezetés? Gondolkozzon el ezen is.
2021. okt. 28. 18:05
9/14 anonim válasza:
7-es!
Akkor te vagy, te kis pimasz.
Pont ugyanígy haverkodtunk akkor is itt össze.Még a stílusod is ez volt.
Üdv: K ügynök.
2021. okt. 28. 18:08
10/14 Ufokurtato007 válasza:
#8 mindenki abban hisz amiben akar, én viszont a tudománynak hiszek és a tényeknek, amik igazolják, hogy léteznek földönkívüliek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!