Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi volt eddig a legmeglepőbb...

Mi volt eddig a legmeglepőbb természeti jelenség, amit tapasztaltál?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A "kiválasztottak" és más félnótások kérdései az Ezotéria kat.-ban vannak, fáradj át oda.
2021. aug. 18. 21:05
 12/20 Wadmalac ***** válasza:
41%
Kedves kérdező. Képes voltál egy kamu kérdést feltenni, hogy a végén benyöghesd, az mind smafu, amit írtok, én idegenekkel kommunikálok?
2021. aug. 19. 07:23
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

Te fizikusok fizikusa! Idegen lényekkel kommunikálni mióta tartozik a természeti jelenségek közé?

Egyébként te vagy az, Attila?

Ha te fizikus vagy, akkor valóban nagy bajban van a magyar oktatás.🤣🤣🤣

2021. aug. 19. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A vörös hold szerintem nem olyan fura meg ritka, viszont nagyon szép.
2021. aug. 19. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szél süvítő hangját halljuk odafentről, de nem mozdul egy levél sem. Eléggé misztikus, egyszer valahol olvastam, mi az oka, de már sajnos elfelejtettem.
2021. aug. 19. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Amikor be akartam gyújtani a pukimat mintha szivárvány színeiben pompázó csillagszóró lobbant fel.
2021. aug. 24. 11:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamionosként úton vagyok télen nyáron.

Olasz hegyek között egyszer olyan zivatarba futottam hogy max fokozatba nem bírta az ablaktörlő lapátolni a vizet.

10 métert nem láttam előrre. (Pedig ködbe se vagyok ijjedős!)

Gurultam 40km/h val,mert se megállni se menni nem mertem. A pánikolók személyautók miatt akik még annyit se láthattak az esőtől és megálltak ahol voltak pánikukba.

Ez is külföldön volt. Egyszer csak elkezdett kopogni a jég az autó tetején. Majd egyre intenzívebben, majd szakadni kezdett.

Aztán rájöttünk hogy nem kövek hanem nagy cserebogár szerű bogarak csapódnak az autó elejének szélvédőnek stb..

Very gusztustalan volt.

"Ez tartott kb 5-10 percig majd egyszer csak abbamaradt.

Rettenetesen nézett ki utánna a végeredmény alig lehetett magasnyomásúval is lemosni a bogár maradványokat.

2021. aug. 24. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Horvatorszagban egy hegyen mindig eros szelek fujnak, es a legkori nyomas a levegoretegek kozott annyira kulonbozo lehet idonkent, hogy van amikor a szel szinte merolegesen lefele fuj.
2021. szept. 30. 10:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Kettéváló meteor napnyugtakor.
2021. szept. 30. 10:18
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Árcsökkenés
2021. okt. 3. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!