Van idegen életforma a Földön?
Állítólag a Dulce-bázison vannak Szürkék xD
meg az 51-es körzet persze..
Persze, én is ismerek párat xD 2 évig osztálytársak is voltunk x'D
Amúgy meg találsz egy plázában. könnyen fel lehet ismerni őket. S-es vagy XS-es ruhákat próbálnak, szemfestéket keresnek a kedvenc rucijukhoz és vagy végtelenségig szőkített vagy melírozott, vagy eredeti hajszínük van; ja és amikor kicist szűk az XS-es gatya akkor azt mondogatják, hogy milyen dagadtak meg minden....
L/13/ XL
Hülyék...xD
a cigány egy teljesen más életforma, életfelfogású - mondjuk úgy - élőlény, de nem idegen életforma.
Ja, olvastam a Dulce bázisról, de nekem kamunak tűnt a szöveg jó része. Amit te linkeltél be, még nem olvastam most fogom:D
ja, és egy másik válaszolónak: amit leírtál az Kiss Ádám stand up komikustól van. (showder klub copy)
Ja, és még valami:
na csak ezerszámra vannak itt, akkor könnyen meg tudnak bújni.
Ha belegondolsz: Lehet hogy egy másik civilizáció ugyan így jókat mosolyog azon, hogy egy merészebb társuk felveti a rajtuk kívüli élet létezését, mint ahogy ti..
200 évvel ez előtt ugyan így mosolyogtak az első vonaton.
Aztán amint felültek...
persze, mosolyogjatok csak, ilyen az ember, amit nem érez, nem lát azt a puszta létezés tényétől is messzire kizárja.
De legyetek szivesek ugyan így "mosolyogni" akkor is, mikor az idegen is mosolyogva üdvözölnek... Vagy veszedelmesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!