Én sosem szerettem emberek közt lenni emberekkel beszélni. De a napokban szóba elegyedtem egy idős nénivel, és a téma valahogy az UFO-kra terelődött A néni beszámolt egy olyan esetröl, hogy még a 90' évek körül látott egy ilyen tárgyt (lent fojt.)?
A néni beszámolt egy olyan esetröl, hogy még a 90' évek körül látott egy ilyen tárgyat.
leírta hogy hogy nézett ki, hogy közlekedett STB...
a következőket mondta: vörösen izzott, tányér alakú volt, és borzasztó gyorsan mozgott.
elkönyveltem magamban, hogy biztos hazugság és csak rám akart ilyeszteni, tehát tovább áltam.
Érdekelt a dolog, és mivel egy kíváncsi természetű ember vagyok megkérdeztem, egy a néninvel egy idős tagot hogy ő tapasztalt-e abban az időben hasonló dolgokat.
és meglepetésemre pontosan ugyan azt elmondta amit az előző sztoriban hallhattam.
Kezdtem gyanakodni hogy talán van valami igazság formája ennek, de még itt is fent ált az a gyanú hogy összebeszélhattek a nénivel, hiszen csak pár háznyira laknak egymástol.
nem hagyott nyugodni a tudat, ezért mikor hazaértem megkérdeztem édesapámat hogy ő is látott-e esetleg a leírtakhoz hasonló repülő alkalmatosságokat, és megdöbbenésemre pontrol pontra ugyanúgy elmesélte hogy látott ilyen "tárgyakat".
róla tudni illik, hogy lokátorosként szolgált annak idelyén és vallota, hogy olyan gyorsan mozgott az a tárgy hogy azt semmiféle műszerel sem lehetett volna bemérni.
valyon csak szórakozásbol találhatták ki?
vagy tényleg ugyan azt láthatták?
az elsőt nagyon kétlem mivel 3 különböző sztoriban is teljesen ugyanúgy írták le a tárgyakat.
ha valaki észlelt még hasonlót, ne tartsa magában, nagyon kíváncsi vagyok rá hogy igazak lehetnek-e vagy csak kitaláltak?
Jó kis sztory irhatnál sorozatforgató könyveket is.
Szerintem a gömbvillám és a lidércfény észlelések állnak az ilyen esetek mögött ha valóban nem kitalált történetek.
Keress rá ezekre a youtobon van pár ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!