Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttatok már kövér földönkívülit?

Láttatok már kövér földönkívülit?

Figyelt kérdés
Oké, a legtöbben nyilván nem találkoztak velük személyesen, de én még ábrákon vagy rajzokon se láttam, hogy kövérnek ábrázolták volna őket. Néha el szoktam gondolkodni, hogy vajon csak ezen a bolygón áll ilyen alacsony szinten a tudatosság...?

2021. jún. 15. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetnek túl fejlettek. Ványadtak, nyomorultak. Pedig nincs jobb, mint jókat enni!
2021. jún. 16. 01:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Na és ez az izé

[link]

2021. jún. 16. 02:52
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Nincsenek kövér idegenek. Mi emberek azért vagyunk kövérek, mert a parízert is telerakják ízfokozóval hogy vedd és az ízhez rendelünk függőséget. Só, zsír és cukor függők vagyunk. Ők ezeket a függőségeket az agyukből kikapcsolták. Nem zabálja tele magát egy ufó mert nincsen miért. Te is csak azért zabálod tele magad, mert az agyad hozzászokott a cukorhoz, zsírhoz. Náluk ez ninvsen
2021. jún. 16. 13:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert egészségesen étkeznek.
2021. jún. 16. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet nem is olyanokat esznek mint mi. Hanem pl szenet vagy fát, vagy embert,ki tudja...

Vagy fényevők. Amúgy azt írtad hogy az ábrázolásokon se olyannak láttad. Jabba is egy ábrázolás ha úgy nézzük. Semmivel nem hitelesebb az alienes rágógumi reklám, mint Jabba bácsi. Vagy milyen abrazolásokra gondolsz?

2021. jún. 16. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A fénytől nem lehet elhízni

Láttál még kövér fényevőt ? 🙃

2021. jún. 16. 15:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan okosak, hogy ide tudnak jönni, miért cipeljenek kövéret, ha ugyanabban a súlyban hozhatnak hármat is?
2021. jún. 22. 06:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmilyen nem láttam még
2021. jún. 23. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!