UFO-k honnan fognak jönni?Szavazás!
Ok,kezdem én a kifejtést.
Mindegyik példára amit felsoroltam lehet találni utalást, valami bizonyítékot.
Én a meditáció útján való kapcsolatfelvételre szavaznék, máig ismeretlen módon a gondolathullámok képesek téren és időn keresztülhatolni, és egy megfelelő fogadó félnél megjelenni az elmében.
Egy ilyen telepatikus kommunikáció után bizonyos földönkívüli lények elhatározták hogy személyesen is felkeresik ezt a bolygót, vagy naprendszert, és folyamatos megfigyelés után, ami lehet pár év,pár tíz év, vagy pár száz év, arra jutottak hogy sok ember képes a telepatikus kommunikációra, így megkezdték az ilyen emberek eltérítését, és alaposabb vizsgálatát(ezek szerepelnek manapság UFO elrablások címszóval a neten),hogy megtudják az emberi lények milyen módon képesek az agyukkal effajta kommunikációra.
Niburu vagy más néven Malduk vagy Marduk egy régen a Mars közelében lévő bolygó volt, amin valószínűleg értelmes élet volt, a bolygó megsemmisülése után a túlélők a Marsra, később a Földre távoztak.
Ezekre sok őszi szövegben utalások vannak, vagy olyan csillagképek, amiken ennek a bolygónak a helye volt a naprendszerben, később leírások hogy a katasztrófa után a túlélőkkel mi lett.
Maldek,Marduk kétféleképpen írják, bolygó történetét kevertem össze a niburuval.
Niburut tényleg kettő matematikus vagy fizikus számításai alapján fedezték fel, hogy van egy pályája a naprendszerben, és ezen időről időre visszatér.
Kül-Földről...
A nevükben is benne van hogy "Földönkívüli", azaz galaktikus migránsok lesznek, megfelelő iratok és útlevél nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!