Aki már átélt UFO/földönkívüli lény találkozót, hogy tudta ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Elmondta másoknak?Magában tartotta az élményt?
Ha rajta keresztül valami infót akarnak a világnak kinyilatkoztatni a lények, azt közölte,vagy megtartotta magának?
2021. jún. 1. 13:01
11/17 anonim válasza:
9-es az interneten találtam egy indiai házaspárt akinek a férfi tagját Asthar-nak hívták, de akkor lehet a pasi arab volt. De amúgy valószínűleg de summér. Arab világban is előjön ez a név. Muszlim nevű is van ilyen.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, sok ilyen ember van mint Adamski.
Persze biztos van, aki a siker vagy hírnév érdekel, de azoktól vonatkoztassunk el.
Sok kontakt számolt be a találkozókról, volt tudott képeket is csinálni.
Ilyen témákkal foglalkozó külföldi oldalakon rengeteg ilyen infó van.
Ezen az oldalon észrevettem van pár troll, aki nem is tudom miért ír ilyen témában, miért nem a humor kategóriába írogat.
2021. jún. 1. 14:51
13/17 anonim válasza:
Tudsz ilyeneket linkelni kérdező?
10-es vagyok.
14/17 anonim válasza:
Én ráfogtam, hogy alvási paralízis. Pedig gyerekkorom óta rendszeres. Igazából csak megfigyelnek, lebénítanak. Kisebb hosszanti, vágási sebeket, hegeket szoktam időnként magamon tapasztalni, de ez bármitől lehet. Van, hogy egyenes, van, hogy szaggatott a sebesedés.
15/17 A kérdező kommentje:
Egyik leggyakoribb tünet,hogy eltérített ember ilyen sebeket tapasztal magán.
Mi a céljuk ezekkel a vizsgálatokkal, nem tudja meg általában, akit elvittek.
2021. jún. 1. 21:52
16/17 anonim válasza:
Sehogy....én a nagyapámon láttam hogy nehéz teher.Többször volt kint anno a volt szovjetúnióban rakéta lövészeten,és rengeteg észlelésük volt,a ruszkiknak komoly fejfájást okoztak ezek a valamik..komplett rendszerek áltak le teljesen.A legkomolyabb ilyen amit mondott,hogy a teljes terület felett,több száz fényjelenség mozgott,állt, még inditás elött,mindez teljes csendben....keveset mesélt nekem is a papó...de egyet mindig hozzátett,hogy nagyon erős félelmet éreztek...rendkívül erőset.. én nem tudnék így élni
17/17 anonim válasza:
16-os az ilyen jelenségnél csak a bolygót, az élőlényeket akarják védeni és elsősorban az embert saját önmagától szerintem és teljesen jogosan. De leginkább az ártatlanokat védték ezzel a lépéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!