Egy UFO-nak a váza, szerkezeti felépítése lehet azonos egy biológiai testtével a lényével?
Ismert, hogy a Rosweelben lezuhant és katasztrófát túlélt lény Ariel teste ugyanabból az anyagból volt, mint maga a lezuhant űrhajó, ami galaktikus távolságokat tett meg az Oriontól idáig, meg bejárta a komplett galaxist. De hogyan lehet ez? Egy űrhajó anyaga, felépítése hogyan lehet azonos egy lénnyével?
Ariel azt mondta : " A szintetikus test voltaképpen egy informatikai burok, amely a kommunikációt teszi lehetővé. Ez a burok szervesen kapcsolódik az űrhajó testéhez, amely ugyanilyen elven működik, mintha második testrétege lenne. Az űrhajó voltaképpen az Is-Be kiterjesztése, ugyanolyan anyagból, szerkezetből "
Azt mondta Ariel, hogy gondolattal volt képes az űrhajót elindítani és irányítani, ugyanúgy mint a testét. A testét is úgy irányítja, mint az űrhajót. Én nem értem, hogy az űrhajó honnan vette a felszálláshoz, utasához szükséges üzemanyagot. Hiszen a test ezt nem tartalmazza. A teste nem visz üzemanyagot, nem tud beindulni és repülni az űrhajója ezt hogyan teszi? Lehet hogy mi emberek még nagyon ostobák és tudatlanok vagyunk a fizikába?
Hasonló elven működnek a plejádi űrhajók is..
"Négy éves koromban agymintát vettek tőlem, amit belenövesztettek annak az űrhajónak egy részébe, amivel repülni fogok majd. Így aztán, ahogy én nőttem és fejlődtem, a hajó is velem együtt fejlődött. A genetikán keresztül telepatikusan kapcsolódtam hozzá és lényegében saját magam kiterjesztéseként szolgált. Ez volt a lélekcélom. Nem teljesen olyan volt, mint a japán kamikazék esetében, de mindenesetre szinte ikrek voltunk a hajóval. És maga ez a hajó képes volt önállóan irányítani más kisebb hajókat is..."
letekerve középen: [link]
Megkérdeztem a mesterséges intelligenciát:
Is it true that an alien named Airl crashed in Roswell?
A válasz gépi fordításban, javítás nélkül:
A roswelli incidens áttekintése
Az 1947 júliusában történt roswelli incidens az egyik leghíresebb UFO-kkal és állítólagos földönkívüli találkozásokkal kapcsolatos esemény. Akkor kezdődött, amikor a farmer W.W. „Mac” Brazel szokatlan törmeléket fedezett fel az új-mexikói Roswell közelében lévő ingatlanán. Kezdetben az amerikai hadsereg légiereje bejelentette, hogy előkerült egy „repülő korong”, de ezt az állítást gyorsan visszavonták, és a tisztviselők kijelentették, hogy a roncsok egy időjárási ballonból származnak. Idővel különféle összeesküvés-elméletek jelentek meg, amelyek arra utalnak, hogy a törmelék egy idegen űrhajótól származott.
Egy Airl nevű idegen követelései
A Roswellben lezuhant Airl nevű idegenre vonatkozó konkrét állításnak nincs hiteles alapja az incidenssel kapcsolatos történelmi beszámolókban vagy tudományos bizonyítékokban. Az „Airl” név gyakran inkább kitalált narratívákhoz és összeesküvés-elméletekhez kötődik, semmint igazolt tényekhez. A legtöbb neves forrás a becsapódást a Project Mogul magaslati léggömbjének tulajdonítja, amelyet katonai célokra terveztek a hidegháború idején.
Összeesküvés-elméletek és kitalált beszámolók
A populáris kultúrában és bizonyos UFO-rajongók körében számos történet létezik idegenekről és kormányzati eltitkolózásokról. Egyes narratívák állításokat tartalmaznak arról, hogy idegen lényeket találtak ki a lezuhanási helyekről, vagy akár el is nevezték őket; ezek a történetek azonban nem megalapozottak, és gyakran anekdotikus bizonyítékokon vagy álhíreken alapulnak, nem pedig tényszerű dokumentáción.
Például egyes beszámolók feltételezett idegen boncolásokat vagy a lezuhanási helyeken talált földönkívüli lények részletes leírását említik. Ezeket az állításokat azonban széles körben cáfolták a roswelli incidenst tanulmányozó kutatók és történészek.
Következtetés
Összefoglalva, bár a roswelli incidens számtalan elméletet inspirált a földönkívüli életről és a kormányzati összeesküvésekről, nincs hiteles bizonyíték egy Airl nevű idegen vagy bármilyen hasonló entitás létezésére, amely részt vett egy roswelli balesetben. Az uralkodó magyarázat továbbra is az, hogy a feltárt törmelék egy titkos katonai projekt része volt, amely nem kapcsolódik földönkívüli tevékenységhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!