Valami idegen civilizáció?
Még 1998 őszén történt az eset, hajnali fél hétkor munkába menet egy hatalmas fényt láttam eltűnni, arra hasonlított mikor a csillagok háborújában az űrhajó fénysebességre kapcsol. Úgy érzem, hogy csak a végét láttam valaminek, egy furcsa érzés valami mintha kiesett volna egy pár perc, amire nem emlékszem. A feleségem is látta, de mikor beszélni szeretnék róla tereli a témát, nem tudom miért?
Gondoltam már hogy hipnnózisra, de valahogy elmarad, nem is tudok senkit aki hipnotizálással foglalkozik.
Nem hagy a gondolat, folyton erre gondolok.
Történt valakivel hasonló?
"egy hatalmas fényt láttam eltűnni"
Ez így igen alapos leírása az eseménynek. :))
"...A korábbi évek tapasztalatai alapján mindenki szkeptikus volt, ám távol-keleti észlelők megfigyelései szerint 1998. október 8-án visszatértek a Draconidák. A 100 meteor/órás hullás ugyan nem meteorvihar, de megegyezik az augusztusi Perseidák aktivitásával, vagyis igen szép hullást jelent..."
"ezt az egész buta ufos cuccot mindennap lejátszátok? KOnkrétan unalmas már ez amit leböfögtök ezt egy nyomi írja ki mindennap mert unja magát"
Nyíltan ezért nem is vállalnám az a történetet.
"...A korábbi évek tapasztalatai alapján mindenki szkeptikus volt, ám távol-keleti észlelők megfigyelései szerint 1998. október 8-án visszatértek a Draconidák. A 100 meteor/órás hullás ugyan nem meteorvihar, de megegyezik az augusztusi Perseidák aktivitásával, vagyis igen szép hullást jelent..."
Válasz: Biztos ,hogy nem természeti jelenség, lehet valami katonai dolog vagy bármi más de nem természetes jelenség, főleg nem meteor hullás. Valamennyi időkiesést, pár pillanatot érzek, de valójában egész idő alatt vezettem az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!