Az USA nyilvánosságra fogja hozni az "UFO aktákat"?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 10:23
1/14 anonim válasza:
Elvileg igen, de ha logikusan belegondolsz, szerinted ha van bennük valami komolyabb dolog, azt is nyilvánosságra fogják hozni? Mert én nem hinném, maximum ugyan olyan dolgokat mutatnak, amiket eddig is tudott a jónép.
2/14 anonim válasza:
Már nyilvánosságra hozott egy csomót.
Annyi derült ki belőlük, hogy láttak valamit amiről nem tudják mi lehet.
Az UFO hívők ezt természetesen megdönthetetlen bizonyítéknak állítják be mindenféle teóriájukra.
3/14 anonim válasza:
Hallottam valami visszaszámlálásról, aminek a végén nyilvánosság hozzák ezeket a dolgokat
4/14 Grimfox válasza:
Nem fogják. A különböző katonai, és hírszerző szerveknek az aktáikat a szenátusnak kell bemutatniuk, nem a nyilvánosságnak, főként mert ezen akták egy része nemzetbiztonsági kockázattal jár, és az USA katonai technológiájáról is tartalmaz érzékeny információkat. Persze a szivárogtatás nincs kizárva, de a szivárogtatás hitelessége mindig kérdéses.
5/14 anonim válasza:
Ha a bigott ezo oldalak valamelyikén olvastad akkor hidd el, hogy nem fogják!
De hitegetheted magadat Továbbra is, sőőt ha a hívők táborában azt mered mondani, hogy a legjavát úgysem mutatják meg ugye akkor még te leszel a hülye, hitetlen stb..
Szóval ésszel mert az ezo nagyon durva lett!
6/14 Grimfox válasza:
Én is azt hittem, hogy valami reménykedő ufóhívő, vagy divatezós találta ki, és dobta fel a netre, de hivatalos hírportálok is leközölték, hogy a kormány utasította a hírszerzést, hogy tegyék a szenátus elé az ufo aktákat még idén. Ha jól rémlik 180 napot kaptak rá, hogy összeszedjék a dokumentumokat. Persze egy rakás ufóhívő azonnal felkapta a fejét, hogy most kiderül minden. De csak az USA kormánya fér hozzá az adatokhoz, senki sem mondta, hogy közzé is teszik majd.
7/14 anonim válasza:
tobb evtizede hogy a fold korul kering egy szerkezet amit a NASA nem tud magyarazni hogy mi az!! az elhiresult "black knight"-ra celzok! a ruszkik se tudjak honnet jott!!
ez a szerkezet talan a leghitelesebb "bizonyitek" az UFO-k letezesere!
8/14 kémény100 válasza:
Nincsenek UFO akták. Képzelgések, félreértések, tudatlanságok vannak.
9/14 anonim válasza:
Max annyit tudunk meg majd mint az xaktákbol
10/14 Grimfox válasza:
UFO akták vannak. Maximum amiről szólnak, nem földönkívüli űrhajók, hanem kísérleti repülők, drónok, és egyéb titkosított földi technológiák. Ha valami repül, de nem lehet azonosítani, nem egyértelmű, hogy mi az, akkor az UFO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!