Az Ancient Aliens/Ősi idegenek készítői az univerzum legnagyobb trolljai?
Minap nem tudtam elaludni és ez ment a historyn. Néztem, hátha elálmosodok, de annyira rohadt viccesen lett összevágva, hogy inkább kijózanodtam.
És ezért vált gyanússá, hogy ez a műsor nem más, mint a gyk ezotéria kategória tévés változata, ahol szinten trollok akcióznak.
Most nem az interjút adó emberekre gondolok, hanem konkrétan a műsor készítőire. Valahogy annyira trollszerű a narratívájuk. Pl. a narrátor éppen arról beszél, hogy egy francia kisvárosban összegyűltek az emberek, hogy az idegenek megmentsék őket a föld pusztulásától és a kamera két celofánnal betekert alakot mutat és egy piáló nőt.
Vagy éppen a narrátor teljes komolysággal arról beszél, hogy a piramisok idegen űrhajók leszállópályái voltak és a kamera valami egy méternél nem nagyobb kavicshalmot mutat, mikor mutathatná a gízai piramisokat is.
De abban az egy részben több ilyen nagyon furán összerakott elemeket mutat. Pl. ahogy mondja is már annyira trollos, pl. az ősi űrrepülés teoretikusai, stb.
Ti mit gondóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!