Igaz az a teória, hogy a rovarok igazából földönkívüli élőlények?
Meg elvileg a Marson éltek méhek, kígyók, meg különböző rovarok.
Lehet hogy a földre az űrből érzektek a rovarok
Igen, a gyikemberek hozták ide tápanyagul maguknak, csak kiszabadultak és elszaporodtak és megették a gyikembereket.
"Azt internet minden tekintetben megbizható információforrás."
(Arisztotelész)
igen így van , én meg Szmilkó Pityú vagyok és láttam ,hogy a Marson tényleg vannak bogarak.
csak az a baj ,hogy átmásztak a fejünkbe és mostmár Bogaras Vendel vagyok.
"Semmilyen földi tulajdonságuk nincs."
Kivéve a dns-t és az egész biokémiájukat és azt, hogy az egész földi ökoszisztéma összeomlana nélkülük.
A méhek igazi földönkívüliek. Igaz, hogy a növényvilág évmilliók óta úgy evolválódik, hogy minél jobban magához vonzza a méheket, de a Marsról jöttek, ahol gyorsan éhen pusztulnának, a növények jó része pedig nem is létezne. Sok sikert nagypapa gyümölcsöskertjéhez meg a délutáni páleszhez a méhek nélkül.
Mi az, hogy semmi földi tulajdonságuk nincsen???
Igaz picit furán néznek ki, meg elég érdekes életmódja van némelyiknek, de ez csak az emberi szemszögből tűnik így. Rengeteg élőlény(növények, hüllők, madarak, emlősök stb.) evolúcióját a rovarok határozták meg. A jelenlegi ökoszisztéma össze is omlana nélkülük.
Szóval nemhogy földi tulajdonságaik vannak, hanem talán a legtipikusabb földi élőlények. De ha annyira azt akarod hinni, hogy a földönkívüli gyíkemberek és a háttérhatalom kémjei meg lehallgatnak bennünket a rovarokon keresztül, engem nem zavar :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!