Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennétek, ha azt álmodnáto...

Mit tennétek, ha azt álmodnátok, hogy elvittek az UFO-k a Marsra és hoznál onnan egy követ, és mikor felkelsz reggel, a kő ott lenne melletted??

Figyelt kérdés

2020. nov. 7. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Megdörzsölném a bal szememet, utána a jobb szememet, majd mindkettöt. Megszolalnék: Bakja meg! Bakja meg! Hogy tudtam attol a fél liter pálinkátol ennyire bebacni, hogy a havertol még az ajto kitámaszto követ is ellopjam?
2020. nov. 7. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem ez megtörtént, csak nem kővel 😃
2020. nov. 7. 22:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Mesélj, kedves 2-es! 😀
2020. nov. 7. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Este félálomban voltam mikor lett egy olyan megérzésem, hogy valaki néz engem. Féltem, így nem mertem megmozdulni, csak a fejemet mozdítottam egy nagyon kicsit és láttam egy alakot közvetlenül az ágyam mellett állt és nézett. Aztán valahogy a repülőjükre kerültem ahol kaptam egy pohár vizet. Felfektettek egy ágyra és a testem fölött 1-2cm-vel köröket írt le az egyik alak valamilyen világító eszközzel. Majd ezután bekísértek egy szobába, ami tele volt növényekkel. A virágjuk harang alakú volt, az indáikat saját maguk mozgatták és a szirmaikat is. Na ezután még volt egy csomó minden de most nem részletezem. A lényeg, hogy reggel mikor felkeltem, az éjjeli szekrényen volt egy növényi szár lerakva, pár nap múlva pedig megjelent a bokám fölött két szabályos kör alakú "égés" nyom.

Egyébként valószínűleg csak nagyon élénk álom volt, de a kor alakú nyomra azóta sincs magyarázatom.

2020. nov. 7. 22:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Huu, az nem semmi élmény lehetett...és a növényi szárral mit csináltál?
2020. nov. 7. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát azt kidobtam az ablakon mivel este nyitva volt a tetőablak, gondoltam biztos a fáról esett be valahogyan 😃😂
2020. nov. 7. 23:16
 7/12 A kérdező kommentje:
És nem érzed úgy, mintha azóta átkozott lennél? 🤔
2020. nov. 7. 23:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy, miért kéne úgy éreznem? Ez az egész sztori 99% hogy álom volt.
2020. nov. 7. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Valahogy szereznék rá bizonyító erejű okiratot, aztán feltenném az ebayre, milliárdokért :D
2020. nov. 8. 00:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok ilyen ember.Csak az nem egy noname oldalon fogja leírni mi történt vele.

Van több külföldi oldal,fórum ami foglalkozik ilyen esetekkel.

Lehet olvasni olyan eseteket, ahol van fénykép is mit kapott az földönkívüliektől, akit elvittek.

Olyan is volt amit megvizsgáltak tudományos laborokban, és nem tudták megmondani, honnan származik, vagy olyan anyagból volt, ami nem ismert a földi periódusos rendszerben.

íAkit érdekel keresgél a guglin, pár perc a helyes szavakkal és már olvashatod is.

Némelyik beszámolónál a személy megadta az email címét, persze ők nem magyarok, fel lehet velük venni a kapcsolatot.

De ha alaposan utánaolvasol kutakodsz itt magyarban és romániában is volt olyan aki ezt nyilvánosságra hozta.

2020. nov. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!