Akik nem hisznek az ufókban, azok mivel magyarázzák a szton hendzs létrejöttét?
kajaak ezis
"csőlátás"
így teljes:
-"Ufotechnológia"
-"ufoépítészek"
-"mínusz"
-"zöld"
különböző szaftos megfogalmazásban...de ennél többen nem is várok tőle....
neki mindent az ufok találtak föl, (nem a földönkívüliek). Igen még az emelőt is...ebből kell kiindulni...én a töltőállomáson meg se lepődök, pláne azon hogy nem válaszol a kérdésekre. Akkor értelmesnek is lehetne nézni.
#Isten #titok #ufóka #Szton hendzs #Szürke segítség
Isten, nagy I=keresztények istene. Ő a tettes?
ufóka – az a gyerek ufó?
Szürke - tulajdonnév. Így hívják az építészt?
Ha látod az igazságot, akkor te isten vagy.
Tudod mi a különbség a szkeptikuska és a többiek között?
Mindkettő buta, csak a szkeptikus tudja magáról, a másik meg bölcsnek hiszi magát.
Egy kételkedő nem mondja soha azt, hogy nem, csak azt, hogy talán. Vagy nem tudom.
Én sem mondom, hogy amit írsz, az hülyeség, mert akkor nem szkeptikus lennék, hanem sült bolond.
De te miért nem fogadod el tőlünk, hogy mi másképpen gondoljuk, illetve nem tudjuk mi és hogyan, és miért.
Azt gondolnám, hogy ha te elveted a más nézeten lévők gondolatait, akkor te többet tudsz puszta kinyilatkoztatásnál, és elő tudsz rukkolni valami olyannal, ami meggyőz minket az igazadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!